Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~Jogi niezalogowany
18 lipca 2022r. o 17:01
Pieniądze dla Borówek, już sobie Kawka przypisał. Matyjewicz i Kawka po staremu przywłaszczają sobie czyjeś zasługi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ochrowy Tulipanowiec niezalogowany
18 lipca 2022r. o 17:50
A czyja to zasługa była?
~~Jogi niezalogowany
18 lipca 2022r. o 20:16
~~Ochrowy Tulipanowiec napisał(a): A czyja to zasługa była?

Słyszałem, że w naszej gminie Gromadka to Janusz Góry jest odpowiedzialny za kompletowanie dokumentacji i składanie wniosków. Wójt się tylko podpisuje.
Więc kto się pod wnioskiem podpisał, ewentualnie popchał go do przodu ten powinien wspólnie z Górnym zbierać laury.
~~Benesz niezalogowany
18 lipca 2022r. o 22:01
Tak czytam te komentarze i wniosek jest taki... niektórzy są jak psy ogrodnika...nie dać swojemu tylko obcemu..to nieszkodzi że gość ma zaledwie 30 lat, brak doświadczenia zawodowego, co to za doświadczenie umawianie spotkań posła czy kserowanie drukowanie i robienie kawy gościom posła
~~Dyl-ekonomik niezalogowany
18 lipca 2022r. o 23:21
Dla kogo obcy, dla tego obcy, a dla mnie znajomy.
Nikt tak do końca nie zna wszystkich kandydatów, np. z Kawką nigdy nie rozmawiałem osobiście a mieszkam w gminie prawie tyle co on, z Lidką i Ewą rozmawiałem kilka razy, gdybym miał do wyboru Ewą i Lidkę, stawiam na Lidkę. Bo z rodziny rolniczej i zna nasze potrzeby bardziej jak Ewa.
Niestety młodego Patryka znam niedługo, ale zrobił na mnie dobre wrażenie, ma mój głos.
Pozdrawiam
~~Tartar niezalogowany
19 lipca 2022r. o 9:10
Dobrze , że nowego wójta gminy Gromadka wybieramy tylko na okres jednego roku. Niektórzy z nas widzą na tym stanowisku tego, czy innego kandydata . Zobaczcie , jacy jesteśmy skłócenie w sprawie wyboru włodarza gminy. Niektórzy chcą wybrać kandydata spoza gminy, bo uważają, że jest najlepszy i jest w stanie załatwić każdą sprawę, a to dlatego, że ma poparcie posła. Osobiście nie wierzę w takie układy bo to przypomina czasy PRL. A jakie poparcie mają pozostali kandydaci?
~~Płowobrunatna Naparstnica niezalogowany
19 lipca 2022r. o 9:13
Czas na kobietę na tym stanowisku, nie lękajcie się
~~gwizdek bat na PIS-dy niezalogowany
19 lipca 2022r. o 9:26
~~Dyl-ekonomik napisał(a): Dla kogo obcy, dla tego obcy, a dla mnie znajomy.
Nikt tak do końca nie zna wszystkich kandydatów, np. z Kawką nigdy nie rozmawiałem osobiście a mieszkam w gminie prawie tyle co on, z Lidką i Ewą rozmawiałem kilka razy, gdybym miał do wyboru Ewą i Lidkę, stawiam na Lidkę. Bo z rodziny rolniczej i zna nasze potrzeby bardziej jak Ewa.
Niestety młodego Patryka znam niedługo, ale zrobił na mnie dobre wrażenie, ma mój głos.
Pozdrawiam

Prawidłowo Chałka ,PISior powinien głosować na PISiora ,złodziej na złodzieja ,gej na geja ..itp.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.