Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~dusigrosz niezalogowany
17 lipca 2022r. o 15:27
~~Oliver napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don Vito napisał(a): Myślisz, że jak popiszesz trochę bzdur w internecie to wygrasz wybory?
Niestety nie na tm to polega.
Ja głosuję na Pana Hałkę i to już 100% postanowione, wasze wpisy nic nie zmienią.

Głosuj sobie, głosuj nawet czterema łapkami. Przekonaj nawet do tego jeszcze innych. Może w tym pomóc Wam ,np. Ojciec chrzestny.

Najbardziej trzęsą łydkami Ci którym nie na rękę zwycięstwo p.Hałki,bo to zagraża obecnym i przyszłym układom
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Suski na premiera niezalogowany
17 lipca 2022r. o 15:46
~~dusigrosz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oliver napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don Vito napisał(a): Myślisz, że jak popiszesz trochę bzdur w internecie to wygrasz wybory?
Ja głosuję na Pana Hałkę i to już 100% postanowione, wasze wpisy nic nie zmienią.

Głosuj sobie, głosuj nawet czterema łapkami. Przekonaj nawet do tego jeszcze innych. Może w tym pomóc Wam ,np. Ojciec chrzestny.

Najbardziej trzęsą łydkami Ci którym nie na rękę zwycięstwo p.Hałki,bo to zagraża obecnym i przyszłym układom

Nie znam gościa , skąd żeście go wytrzasnęli ? To wasz krajan ?
~~Rees niezalogowany
17 lipca 2022r. o 16:43
~~Suski na premiera napisał(a):
Ktoś napisał: ~~dusigrosz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oliver napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don Vito napisał(a): Myślisz, że jak popiszesz trochę bzdur w internecie to wygrasz wybory?

Nie znam gościa , skąd żeście go wytrzasnęli ? To wasz krajan ?

Ponoć ten ich krajan to z Nowogrodźca . Przywiózł go tu jakiś poseł z polecenia premiera Morawieckiego. Chce teraz być wybranym przez nas na wójta gminy Gromadka.
.
~~Matka Chrzestna niezalogowany
17 lipca 2022r. o 18:15
Coś widzę, że macie problem. Młody i inteligentny ma jeszcze poparcie posła, który może nam w Gromadce w wielu sprawach pomóc.
Głosuję na Patryka Hałka bo dla mnie to najlepszy kandydat z całej czwórki.
Z tego co zdążyłem zauważyć to część kandydatów też ma ojców chrzestnych. Mają ; PO, Przybylskiego, Matyjewicza, jest ich trochę.
~~Reset niezalogowany
17 lipca 2022r. o 19:18
~~Matka Chrzestna napisał(a): Coś widzę, że macie problem. Młody i inteligentny ma jeszcze poparcie posła, który może nam w Gromadce w wielu sprawach pomóc.
Głosuję na Patryka Hałka bo dla mnie to
Ms najlepszy kandydat z całej czwórki.
Z tego co zdążyłem zauważyć to część kandydatów też ma ojców chrzestnych. Mają ; PO, Przybylskiego, Matyjewicza, jest ich trochę.[
Inteligentny? Ma poparcie posła, najlepszy kandydat? Do tego jeszcze młody i w przyszłości planujący skończyć, np. studia. Nawet poseł coś tam dla Gromadki może załatwić. Czyli coś z PRL
~~Matka Chrzestna niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:01
Jeszcze jakież życzenia?
Studia skończy będąc naszym wójtem.
~~Różowa Kalina niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:07
mohery zjednoczmy się
wygramy
~~Treds niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:08
~~Matka Chrzestna napisał(a): Jeszcze jakież życzenia?
Studia skończy będąc naszym wójtem.

Skoro taki zdolny to na pewno skończy. Nawet nie będąc wójtem w gminie Gromadka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza