Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miliony na płatne parkowanie... i miliony z parkometrów i mandatów
~~Kierowca niezalogowany
26 lipca 2022r. o 17:28
Powinno być można kupić bezpłatny bilet na pierwsze 30 min. A także za przekroczenie kilku min symboliczna opata. Ostatnio byłam u lekarza i wykupiłam bilet na dłuższy czas, ponieważ nie wiedziałam ile będę czekać. Okazało się, że wyszłam szybko i kasa przepadła. Miasto zakorkowane, więc żadnego pożytku z tych parkometrow nie ma
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kierowca niezalogowany
26 lipca 2022r. o 17:29
A poza tym, strefa powinna miec duzo mniejszy zasieg
~~AD niezalogowany
26 lipca 2022r. o 18:00
Opłaty o 100% w górę i będzie na zero. I chyba podniesione będą bo miał być zysk.
~~Kalinowykardynalska Krokosmia niezalogowany
26 lipca 2022r. o 18:28
~~Modrawy Hebe napisał(a): Panie harcerzu pamiętamy twoją wypowiedź w sprawie Concordii i wyburzenia historycznego budynku.
Idź qurw@ pseudohistoryku i zobacz jak to teraz wygląda.
Syf,kiła i mogiła. Kupa gruzu i śmierci w centrum miasta.

Zapraszam wszystkich na spacer po ul. Orlen w celu podziwiania gór GRUZU i ŚMIECIA WSZELAKIEGO.
~~Jasnobłękitny Wawrzynek niezalogowany
26 lipca 2022r. o 18:33
SPP bardzo pogorszyła, ograniczyła możliwości parkowania, zwłaszcza że duże obszary, które były dostępne zostały wykluczone (zasłupkowane i zamalowane).
~~Szaroczarny Wrzosiec niezalogowany
26 lipca 2022r. o 18:38
~~Zielony Chmiel napisał(a): Kieszenie mieszkańców wydrenowane, dla miasta zarobek żaden. Skorzystała tylko firma od parkometrów. Gdzie w tym wszystkim logika?

Bo najlepsze są słomiane inwestycje...

11445
PanM
26 lipca 2022r. o 18:48
Pod przykrywką ekologii , uzdatniania ruchu miejskiego i wielu innych wybiegów mieszkańcy stają się coraz bardziej drenowani z dochodów. Parkometry to przecież nie wszystko. Wiele podatków lokalnych , opłat , zezwoleń itp sukcesywnie jest podnoszone. Konsument nie rozumie że daniny bezpośrednie i pośrednie nałożone na przedsiębiorców musi zapłacić on z własnej kieszeni. Po prostu psioczy na przedsiębiorczość i tam dopatruje się winnych podwyżek cen.
Pragnę przypomnieć jak długo część sektora budżetowego pracowała zdalnie lub w całkowitej izolacji od suwerena klienta. W tym samym momencie pracownicy firm prywatnych musieli pracować niemal jak zawsze.
Kiedyś pisałem " Jestem lepszy niż P R " . Dzisiaj każdy widzi jak jest.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Wielbłądza Dabecja niezalogowany
26 lipca 2022r. o 18:56
~~Kierowca napisał(a): Powinno być można kupić bezpłatny bilet na pierwsze 30 min. A także za przekroczenie kilku min symboliczna opata. Ostatnio byłam u lekarza i wykupiłam bilet na dłuższy czas, ponieważ nie wiedziałam ile będę czekać. Okazało się, że wyszłam szybko i kasa przepadła. Miasto zakorkowane, więc żadnego pożytku z tych parkometrow nie ma

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.