M21W2 napisał(a): Co mam tobie kłamco odpisać , jak pracowałem to PZPR decydowało komu dać mieszkanie a komu nie .
Januszku znów insynuujesz i bredzisz , ja z kolegami budowałem dom dla szesnastu rodzin przy ul , Chopina , uruchomiliśmy własną produkcję pustaków .
Niestety mój teść który poważnie zachorował potrzebował stałej opieki , dla mnie nie było problemem przeprowadzka do Ocic aby żona opiekowała się Ojcem .
Sprzedałem swoje udziały w wybudowanym stanie surowym oraz pozostałe materiały , jesteś podłym gnojem oszczerco , na Chopina miałbym trzy pokoje z kuchnią i dodatkowy mały pokoik na poddaszu oraz podziemny garaż , zasłużyłeś aby ci napisać , śmieciu skończ z wycieczkami osobistymi , pamiętam jak mi na pytanie co robiłeś w latach osiemdziesiątych kiedy to była prawdziwa walka z władzą , odpowiedziałeś , " budowałem dom " , jak tobie zarzucono że tyrałeś dla Niemca , tłumaczysz się że musiałeś skończyć budowanie domu , jaka jest prawda wiesz tylko ty , nie dociekam co z tym budowanym
domem i dlaczego mieszkasz gdzie mieszkasz .
Tym razem ostrzegam , jak nie skończysz z oszczerstwami nie będzie litości , nawet wstręt patrzenia na ciebie mnie nie powstrzyma aby zamknąć tobie ryja zgodnie z prawem .
A teraz jęcz jak jak to po chamsku zostałeś potraktowany .
i znowu PZPR ....i znowu wyzwiska...;D co mnie tu chłopie obchodzi kolejny fragment życiorysu?
co ja tu znowu ''insynuuję''?
przecież sam pisałeś że poszedłeś z prośbą o mieszkanie i dostałeś kopa...;D nie pamiętasz jak pisałeś że kilometrami na skuterku musiałeś jechać do pracy?...zapomniałeś? a ja pamiętam jak tu nad tym faktem łkałeś...
a teraz znowu sam wciągasz kolejnych członków rodziny w swoją ''dyskusję '' ...teść ,żona...
co mnie kurna oni obchodzą? ;D co mnie obchodzą jakieś twoje ''udziały'' ?
a później piszesz o jakichś ''wycieczkach osobistych'' ;D jak ty sam kiedy prawda w oczy kole dajesz się ponieść nerwom i tu się uzewnętrzniasz...jakby to kogoś interesowało ...;D
tak ..pracowałem u Niemca...sam o tym pisałem ...zarobiłem i wróciłem ...
teraz mam to co mi spokojnie wystarcza i nie muszę już nigdzie jeździć od wielu,wielu lat...
''jesteś podłym gnojem''
''śmieciu skończ z wycieczkami ''
''Tym razem ostrzegam , jak nie skończysz z oszczerstwami nie będzie litości , nawet wstręt patrzenia na ciebie mnie nie powstrzyma aby zamknąć tobie ryja zgodnie z prawem .''
no to próbuj...
pamiętaj jak skończył twój nieodżałowany wręcz kolega...;D
a któremu dorównujesz...
M21W2 ....................2021
Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .
mam zacząć już sobie drukować twoje posty? ;D
ten u góry to jeden z wielu ...
Dopisane 13.08.2022r. o godz. 18:25:
M21W2 napisał(a):
Dopisane 13.08.2022r. o godz. 17:17:https://www.babskiswiat.com.pl/mizantropia.html
''babski świat''?
jak dobrze że ''babskie się nie liczy'' ;D
prawda?
to musi być prawda skoro sam o tym do mnie pisałeś...;D