Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~Zzieleniała Cykoria niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 17:47
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zzieleniała Cykoria napisał(a): Lucjanie ,takie słownictwo w ustach katolika , jak ty jutro podczas mszy Jezusowi w oczy spojrzysz ?
Złamałeś tymi obelgami przepisy RODO , jutro udam się do red.Kazimierza ,który cię zbanuje do końca twoich marnych dni.

Każdemu oszczercy odpiszę w podobny sposób , moja wiara lub jej brak jest moją sprawą , tobie nic do tego , pilnuj swego
nosa .

Lucjanie ,stań w prawdzie ,przecież dla Boga szalenie ważna jest każda nowa ,wierząca w Niego duszyczka .A ty swoim postępowaniem zgasiłeś tą iskrę ,która się we mnie tliła .Jak mnie Tytoń nie przekona ,to zostanę ateistą ,nie chcę być takim katolikiem jak ty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 18:25
M21W2 napisał(a): Co mam tobie kłamco odpisać , jak pracowałem to PZPR decydowało komu dać mieszkanie a komu nie .
Januszku znów insynuujesz i bredzisz , ja z kolegami budowałem dom dla szesnastu rodzin przy ul , Chopina , uruchomiliśmy własną produkcję pustaków .
Niestety mój teść który poważnie zachorował potrzebował stałej opieki , dla mnie nie było problemem przeprowadzka do Ocic aby żona opiekowała się Ojcem .
Sprzedałem swoje udziały w wybudowanym stanie surowym oraz pozostałe materiały , jesteś podłym gnojem oszczerco , na Chopina miałbym trzy pokoje z kuchnią i dodatkowy mały pokoik na poddaszu oraz podziemny garaż , zasłużyłeś aby ci napisać , śmieciu skończ z wycieczkami osobistymi , pamiętam jak mi na pytanie co robiłeś w latach osiemdziesiątych kiedy to była prawdziwa walka z władzą , odpowiedziałeś , " budowałem dom " , jak tobie zarzucono że tyrałeś dla Niemca , tłumaczysz się że musiałeś skończyć budowanie domu , jaka jest prawda wiesz tylko ty , nie dociekam co z tym budowanym
domem i dlaczego mieszkasz gdzie mieszkasz .
Tym razem ostrzegam , jak nie skończysz z oszczerstwami nie będzie litości , nawet wstręt patrzenia na ciebie mnie nie powstrzyma aby zamknąć tobie ryja zgodnie z prawem .

A teraz jęcz jak jak to po chamsku zostałeś potraktowany .

i znowu PZPR ....i znowu wyzwiska...;D co mnie tu chłopie obchodzi kolejny fragment życiorysu?
co ja tu znowu ''insynuuję''?
przecież sam pisałeś że poszedłeś z prośbą o mieszkanie i dostałeś kopa...;D nie pamiętasz jak pisałeś że kilometrami na skuterku musiałeś jechać do pracy?...zapomniałeś? a ja pamiętam jak tu nad tym faktem łkałeś...
a teraz znowu sam wciągasz kolejnych członków rodziny w swoją ''dyskusję '' ...teść ,żona...
co mnie kurna oni obchodzą? ;D co mnie obchodzą jakieś twoje ''udziały'' ?

a później piszesz o jakichś ''wycieczkach osobistych'' ;D jak ty sam kiedy prawda w oczy kole dajesz się ponieść nerwom i tu się uzewnętrzniasz...jakby to kogoś interesowało ...;D

tak ..pracowałem u Niemca...sam o tym pisałem ...zarobiłem i wróciłem ...
teraz mam to co mi spokojnie wystarcza i nie muszę już nigdzie jeździć od wielu,wielu lat...

''jesteś podłym gnojem''
''śmieciu skończ z wycieczkami ''

''Tym razem ostrzegam , jak nie skończysz z oszczerstwami nie będzie litości , nawet wstręt patrzenia na ciebie mnie nie powstrzyma aby zamknąć tobie ryja zgodnie z prawem .''

no to próbuj...
pamiętaj jak skończył twój nieodżałowany wręcz kolega...;D
a któremu dorównujesz...

M21W2 ....................2021

Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .

mam zacząć już sobie drukować twoje posty? ;D
ten u góry to jeden z wielu ...

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 18:25:

M21W2 napisał(a):

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 17:17:https://www.babskiswiat.com.pl/mizantropia.html

''babski świat''?
jak dobrze że ''babskie się nie liczy'' ;D
prawda?
to musi być prawda skoro sam o tym do mnie pisałeś...;D

18442
PIS-PO-PRL
13 sierpnia 2022r. o 18:49
Marian
To na kogo oddasz swój cenny głos… od lat nieużywany?
Marian
Mów do nas ;)

PIS=PO=PRL
~~Zielonobrunatny aster niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 19:28
A może tak zapytaj Lucjana dlaczego tak często obraża tu krytykujących go ludzi. Tobie odpowie bo jesteście kolegami.
18442
PIS-PO-PRL
13 sierpnia 2022r. o 19:33
Ale co mnie twoje zainteresowania luckiem obchodzą.

Ja chce wiedzieć na kogo zagłosuje ten co nie głosuje. Żeby zagłosować odwrotnie :D

Bo równowaga w przyrodzie musi być ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 19:50
Januszku pisz dalej oszczercze kłamstwa , kiedyś się doigrasz , widzę że ja i Jurek to dla ciebie za mało , oczerniłeś kolejnego
którego poznałeś osobiście .
Twój wpis o Skornie zasługuje na nazywanie ciebie podłym odczłowieczonym plotkarzem , obszczekiwaczem .
~~Pampasowiec zwyczajny niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 19:51
Skąd więc takie twoje zainteresowanie Horusem? Napisz na kogo ty zgłosujesz a najlepiej napisz też dlaczego.
~~Mondry niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 19:54
Uprzedzałem, ostrzegałem...
Pułapka zastawiona przez Stirlitza powiodła się.
No i mamy tarzanie się w rynsztoku...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza