Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 15:19
Lucjanie , a co pozostali twoi bracia nie pisaci , nie czytaci że skopiowałeś i wysłałeś tylko jednemu z nich .
A reszta twojej rodziny nie jest ciekawa jakim to katolickim językiem zwracasz się do swoich oponentów ,jak to nastawiasz drugi policzek .
Coś taki skromny ,pochwal się im.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 15:24
~~prokurator Piotrowicz napisał(a): Lucjanie , a co pozostali twoi bracia nie pisaci , nie czytaci że skopiowałeś i wysłałeś tylko jednemu z nich .
A reszta twojej rodziny nie jest ciekawa jakim to katolickim językiem zwracasz się do swoich oponentów ,jak to nastawiasz drugi policzek .
Coś taki skromny ,pochwal się im.

Ja mam inną zasadę , nie nadstawiam drugiego policzka , oddaję z lewej i prawej , Piotrowicz , pasuje taka ksywa
do ciebie .
Z tego co wiem ma co nieco za uszami , ty zapewne też .
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 15:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): co ja widzę ...;D ja spożytkowałem odpowiednio czas -5,6 kg jeżyn ,wpadliśmy na kawę i teraz prawie szoku doznałem ...;D ....tyle ciekawych postów...;D
tak to jest Lucuś jak nieopatrznie włożysz kij w mrowisko a później lamentujesz że ci golenie podgryzają ...;D

sam nie wiem czy jest ci robić kolejny wykład o tym jakim jesteś zakłamańcem i hipokrytą czy po prostu to ''olać''
piszą ci tu różni ludzie prawdę widząc twoje błaznowanie a ty się oburzasz...
i ponownie wracasz do swojego chamstwa ...pisałem ci nie raz i powtórzę -powstrzymaj emocje ...;D
a co to to chcesz kopiować i przesyłać bratu? ;D
wsparcia szukasz bo sam nie dajesz rady?

O twoich kłamstwach , oszczerstwach , pustej głowie już wielokrotnie pisałem , ty o wyimaginowanych moich też , żeby nie być takim nudziarzem jak ty dziś mając dobry nastrój odpuszczę .
Jednego jestem pewien , dla pustogłowych ja odpowiadam za całe zło na forum , ba , może nawet w całej Polsce .
Nieudacznicy twojego pokroju dużo mówią , nic nie robią , tych co za komuny protestowali przeciwko drakońskim cenom i
bandytom z PZPR opluwacie jednocześnie nawołując do tego samego obecnie , jest to niewątpliwie FENOMEN dzisiejszych czasów w waszym wykonaniu .
Januszku ilu i co piszą o tobie i do ciebie nie jesteś w stanie policzyć , jak czytam to mi po prostu tak po ludzku ciebie żal , to nie twoja wina że natura z ciebie zakpiła , nie wiem czy mizantropia jest uleczalna .
Dlaczego skopiowałem i wysłałem bratu to co napisałeś , otóż potwierdziłeś nasze przypuszczenia że nie są tobie obce
metody pozyskiwania informacji , niestety twój informator niczym się nie różni od ciebie .
Bajki o tym co robiłeś mnie nie interesują , znając ciebie co najmniej jeden wpis jako troll wrzuciłeś .

Mizantropie , ty mając najmniejsze nawet wsparcie u podobnego tobie piejesz z radości , co ciekawe po wizycie
w redakcji logujesz się a wspierających ubyło i to znacznie , kolejny FENOMEN .

;D
ja ''nieudacznik''?
tyle że ja od podstaw zrobiłem sobie chatkę nie dostając od nikogo nawet zakrzywionego gwoździa a ty liczyłeś na chatę od związku ...;D a teraz?...w czyjej mieszkasz ''udaczniku'' ? ;D

o jakim to ''informatorze '' ty tu bredzisz?

ty śmieszny gostku nawet tutaj musisz coś wtrącić o komunie i PZPR...
ALE KIEDY KTOŚ CI ZADAŁ PYTANIE ILE TO CZASU SPĘDZIŁEŚ ''NA INTERNIE'' NABRAŁES WODY W USTA...;D
pytasz czy ''mizantropia jest uleczalna'' ?...gdzbyś był mądrzejszy wiedziałbyś nieuku że mizantropia nie jest chorobą ...
ale taki ktoś jak ty o wybujałym ''ego'' już się kwalifikuje pod przynajmniej wizytę u terapeuty...;D

twoje ostatnie trzy zdania to jest dopiero ''fenomen'' ;D
ty cały jesteś ''fenomenem'' ...''fenomenem '' na miarę czasów ...

to też sobie skopiuj ...i wyślij...;D
211
skorn
13 sierpnia 2022r. o 16:47
Horus napisał(a): od podstaw zrobiłem sobie chatkę

Gdzie ta twoja chatka? Bo na DM tylko budownictwo wielorodzinne.

<i>
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 17:17
Co mam tobie kłamco odpisać , jak pracowałem to PZPR decydowało komu dać mieszkanie a komu nie .
Januszku znów insynuujesz i bredzisz , ja z kolegami budowałem dom dla szesnastu rodzin przy ul , Chopina , uruchomiliśmy własną produkcję pustaków .
Niestety mój teść który poważnie zachorował potrzebował stałej opieki , dla mnie nie było problemem przeprowadzka do Ocic aby żona opiekowała się Ojcem .
Sprzedałem swoje udziały w wybudowanym stanie surowym oraz pozostałe materiały , jesteś podłym gnojem oszczerco , na Chopina miałbym trzy pokoje z kuchnią i dodatkowy mały pokoik na poddaszu oraz podziemny garaż , zasłużyłeś aby ci napisać , śmieciu skończ z wycieczkami osobistymi , pamiętam jak mi na pytanie co robiłeś w latach osiemdziesiątych kiedy to była prawdziwa walka z władzą , odpowiedziałeś , " budowałem dom " , jak tobie zarzucono że tyrałeś dla Niemca , tłumaczysz się że musiałeś skończyć budowanie domu , jaka jest prawda wiesz tylko ty , nie dociekam co z tym budowanym
domem i dlaczego mieszkasz gdzie mieszkasz .
Tym razem ostrzegam , jak nie skończysz z oszczerstwami nie będzie litości , nawet wstręt patrzenia na ciebie mnie nie powstrzyma aby zamknąć tobie ryja zgodnie z prawem .

A teraz jęcz jak jak to po chamsku zostałeś potraktowany .

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 17:16:

" Czy można nienawidzić wszystkich ludzi? Okazuje się, że tak. Takie właśnie emocje odczuwa mizantrop, osoba, która przejawia niechęć do całego gatunku ludzkiego: całej populacji, a nie konkretnych osób.

Skąd się bierze mizantropia?
Gdzie szukać przyczyny nienawiści do całej ludzkości? Dlaczego ktoś może nienawidzić wszystkich ludzi, choć nikt tak naprawdę niczego mu nie zrobił - przyczyny mizantropii są zwykle bardzo złożone i nierzadko trudne do zdiagnozowania. Duża rolę przypisuje się środowisku, w jakim się wychowaliśmy. Dokładniej chodzi oczywiście o poglądy naszych rodziców (opiekunów czy osób najbliższych) na innych ludzi. Krótko mówiąc, jeśli nasi rodzice stronili od ludzi i wpoili nam antypatie do nich - w przyszłości możemy zaliczać się do grona mizantropów."

" Czy mizantropię trzeba leczyć?
Jak widać, mizantropia nie jest łatwa do zdiagnozowania, można ją nietrudno pomylić z wieloma innymi zaburzeniami. Czy w ogóle trzeba ją diagnozować i leczyć? Mizantropia nie jest uważana za zaburzanie psychiczne, nie jest jednostką chorobową, nie ma więc nakazu jej leczenia. Nie mniej jednak, mizantrop, jako osoba nienawidząca innych ludzi nie jest w stanie normalnie funkcjonować w społeczeństwie, a preferowana przez nią samotność może po pewnym czasie przyczynić się do wystąpienia poważnych problemów emocjonalnych, a nawet zaburzeń, w tym depresji czy nawet schizofrenii! Podejrzewasz, że ktoś z Twoich bliskich lub znajomych może być mizantropem? Postaraj się go namówić na rozmowę z psychologiem. Bardzo możliwe, że terapia będzie trudna i długofalowa, ale warto pomóc, ponieważ żyjemy w społeczeństwie i nienawiść do drugiej osoby nie jest pożądanym uczuciem. "

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 17:17:

https://www.babskiswiat.com.pl/mizantropia.html
~~Zzieleniała Cykoria niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 17:19
Lucjanie ,takie słownictwo w ustach katolika , jak ty jutro podczas mszy Jezusowi w oczy spojrzysz ?
Złamałeś tymi obelgami przepisy RODO , jutro udam się do red.Kazimierza ,który cię zbanuje do końca twoich marnych dni.
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 17:28
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): od podstaw zrobiłem sobie chatkę

Gdzie ta twoja chatka? Bo na DM tylko budownictwo wielorodzinne.

no i po co się pytasz skoro wiesz?...przecież tu byłeś ...a ja byłem u ciebie...
ty byłeś w tym co ja od podstaw sam zrobiłem ,ja byłem u ciebie w tym co tylko odziedziczyłeś ...;D
gdzie dziś byś mieszkał gdyby komuna nie postawiła twojego bloku?.... kupił byś ? za co jak ty jesteś pusty jak turecki taraban? na wynajmie? z czego byś opłacał wynajem ?
a mnie nikt nie dał ...ja nie liczyłem ''na drapane'' ;D
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 17:39
~~Zzieleniała Cykoria napisał(a): Lucjanie ,takie słownictwo w ustach katolika , jak ty jutro podczas mszy Jezusowi w oczy spojrzysz ?
Złamałeś tymi obelgami przepisy RODO , jutro udam się do red.Kazimierza ,który cię zbanuje do końca twoich marnych dni.

Każdemu oszczercy odpiszę w podobny sposób , moja wiara lub jej brak jest moją sprawą , tobie nic do tego , pilnuj swego
nosa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza