M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): co ja widzę ...;D ja spożytkowałem odpowiednio czas -5,6 kg jeżyn ,wpadliśmy na kawę i teraz prawie szoku doznałem ...;D ....tyle ciekawych postów...;D
tak to jest Lucuś jak nieopatrznie włożysz kij w mrowisko a później lamentujesz że ci golenie podgryzają ...;D
sam nie wiem czy jest ci robić kolejny wykład o tym jakim jesteś zakłamańcem i hipokrytą czy po prostu to ''olać''
piszą ci tu różni ludzie prawdę widząc twoje błaznowanie a ty się oburzasz...
i ponownie wracasz do swojego chamstwa ...pisałem ci nie raz i powtórzę -powstrzymaj emocje ...;D
a co to to chcesz kopiować i przesyłać bratu? ;D
wsparcia szukasz bo sam nie dajesz rady?
O twoich kłamstwach , oszczerstwach , pustej głowie już wielokrotnie pisałem , ty o wyimaginowanych moich też , żeby nie być takim nudziarzem jak ty dziś mając dobry nastrój odpuszczę .
Jednego jestem pewien , dla pustogłowych ja odpowiadam za całe zło na forum , ba , może nawet w całej Polsce .
Nieudacznicy twojego pokroju dużo mówią , nic nie robią , tych co za komuny protestowali przeciwko drakońskim cenom i
bandytom z PZPR opluwacie jednocześnie nawołując do tego samego obecnie , jest to niewątpliwie FENOMEN dzisiejszych czasów w waszym wykonaniu .
Januszku ilu i co piszą o tobie i do ciebie nie jesteś w stanie policzyć , jak czytam to mi po prostu tak po ludzku ciebie żal , to nie twoja wina że natura z ciebie zakpiła , nie wiem czy mizantropia jest uleczalna .
Dlaczego skopiowałem i wysłałem bratu to co napisałeś , otóż potwierdziłeś nasze przypuszczenia że nie są tobie obce
metody pozyskiwania informacji , niestety twój informator niczym się nie różni od ciebie .
Bajki o tym co robiłeś mnie nie interesują , znając ciebie co najmniej jeden wpis jako troll wrzuciłeś .
Mizantropie , ty mając najmniejsze nawet wsparcie u podobnego tobie piejesz z radości , co ciekawe po wizycie
w redakcji logujesz się a wspierających ubyło i to znacznie , kolejny FENOMEN .
;D
ja ''nieudacznik''?
tyle że ja od podstaw zrobiłem sobie chatkę nie dostając od nikogo nawet zakrzywionego gwoździa a ty liczyłeś na chatę od związku ...;D a teraz?...w czyjej mieszkasz ''udaczniku'' ? ;D
o jakim to ''informatorze '' ty tu bredzisz?
ty śmieszny gostku nawet tutaj musisz coś wtrącić o komunie i PZPR...
ALE KIEDY KTOŚ CI ZADAŁ PYTANIE ILE TO CZASU SPĘDZIŁEŚ ''NA INTERNIE'' NABRAŁES WODY W USTA...;D
pytasz czy ''mizantropia jest uleczalna'' ?...gdzbyś był mądrzejszy wiedziałbyś nieuku że mizantropia nie jest chorobą ...
ale taki ktoś jak ty o wybujałym ''ego'' już się kwalifikuje pod przynajmniej wizytę u terapeuty...;D
twoje ostatnie trzy zdania to jest dopiero ''fenomen'' ;D
ty cały jesteś ''fenomenem'' ...''fenomenem '' na miarę czasów ...
to też sobie skopiuj ...i wyślij...;D