Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~Balzac niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 11:02
Wypadło

&ab_channel=dlaCiebietv
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 11:20
Horusie , dzięki że zdradziłeś źródło swoich informacji , według RODO co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie , jakbyś nie zrozumiał , co wolno minie napisać o moich dzieciach tobie wara od tego , wiesz dlaczego , dokładasz to co ci się urodzi w twojej pustej łepetynie , nie odpowiem ci adekwatnie kogo ty z siebie
robisz nie warto .
Nawet tego że jest obecny na forum nie potrafisz pojąć , gdzie napisałem że dzisiaj , każdy kto brał udział w debacie nawet przed laty jest tu obecny , np często wymieniany przez ciebie Alter i wielu innych , PANIAŁ

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 11:17:

~~Balzac napisał(a): A tutaj Lucjan bojówki Tuska z logiem solidarności na koszulkach ( tych tez nie znasz),kulturalnie dyskutują trąbkami i gwizdkami z posłami . Aha oczywiście żadnej awarii w elektrowni nie ma i nie będzie,uszkodzony blok ruszy jak dobrze pójdzie w listopadzie . Tusk w nagrodę zwolnił prezesa i 2 jego zastępców .Brawo antykomunistyczni opozycjoniści , dzięki wam i PIS Polska wstała z kolan
Teraz Tusk zostawił uszkodzoną elektrownię i zatruł Odrę . Nie wiadomo co będzie dalej psuł ,musimy bacznie śledzić wiadomości w TVP Info.

Jak brakuje argumentów wysyłacie konnicę ,czas na transportery i czołgi .Pamiętasz ; władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy .

Do kogo to adresujesz , do mnie , ja w polu truskawki okopuję , walczę z chwastami , ty też to rób , walcz z chwastami
w polityce , tylko znajdź adresata twoich wypowiedzi , nie sprawdzam czy prawdziwe , wierzę że piszesz prawdę , po Tusku
" solidaruchu " wszystkiego można się spodziewać .

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 11:20:

powtarzam że guzik mnie obchodzą twoi bracia a zwłaszcza jeden ...
bo to widzisz akurat jednego znam osobiście i jakoś ta znajomość jest jasna i przejrzysta...bez złości i zawiści ...

Januszku skopiowałem i prześle Jurkowi , możesz mnie pozwać o naruszenie praw autorskich , a tak się zastanawiałem
skąd tyle kłamliwych info o Jurku .
~~Eee niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 11:25
Lucjan, jak ty obrażasz i wyzywasz dyskutantów to jest ok. , wolność słowa , o take Polskie walczylim i takie tam. A jak ktoś ci odpowie w podobny sposób to krzyk , RODO , w wolnej chwili powiem Kazimierzowi ze tak nie można itp .
Jesteś taki marny Kali z Ocic.
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 11:39
~~Eee napisał(a): Lucjan, jak ty obrażasz i wyzywasz dyskutantów to jest ok. , wolność słowa , o take Polskie walczylim i takie tam. A jak ktoś ci odpowie w podobny sposób to krzyk , RODO , w wolnej chwili powiem Kazimierzowi ze tak nie można itp .

Jak się nauczysz rozumieć to co czytasz wrócimy do dyskusji , ABYŚ ZROZUMIAŁ NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI , MAM CIĘTY JĘZYK DO MNIE MOŻESZ PISAĆ CO CHCESZ OTRZYMASZ ODE MNIE ADEKWATNĄ ODPOWIEDŹ , OD NIEOBECNEGO NA FORUM NIEPEŁNOSPRAWNEGO BRATA TRZY CH. W BOK . PANIAŁ TROLLU NIE Z OCIC .
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 11:45
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Lucjan, jak ty obrażasz i wyzywasz dyskutantów to jest ok. , wolność słowa , o take Polskie walczylim i takie tam. A jak ktoś ci odpowie w podobny sposób to krzyk , RODO , w wolnej chwili powiem Kazimierzowi ze tak nie można itp .

Jak się nauczysz rozumieć to co czytasz wrócimy do dyskusji , ABYŚ ZROZUMIAŁ NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI , MAM CIĘTY JĘZYK DO MNIE MOŻESZ PISAĆ CO CHCESZ OTRZYMASZ ODE MNIE ADEKWATNĄ ODPOWIEDŹ , OD NIEOBECNEGO NA FORUM NIEPEŁNOSPRAWNEGO BRATA TRZY CH. W BOK . PANIAŁ TROLLU NIE Z OCIC .

Ktoś tu Jurka wymieniał , kiedy ? I nie wyrażaj się , dobre ?
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 11:54
~~Smolisty Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Lucjan, jak ty obrażasz i wyzywasz dyskutantów to jest ok. , wolność słowa , o take Polskie walczylim i takie tam. A jak ktoś ci odpowie w podobny sposób to krzyk , RODO , w wolnej chwili powiem Kazimierzowi ze tak nie można itp .

Ktoś tu Jurka wymieniał , kiedy ? I nie wyrażaj się , dobre ?

Nie ma takiej opcji , każdemu według zasług .
22258
#Horus nieaktywny
13 sierpnia 2022r. o 13:38
co ja widzę ...;D ja spożytkowałem odpowiednio czas -5,6 kg jeżyn ,wpadliśmy na kawę i teraz prawie szoku doznałem ...;D ....tyle ciekawych postów...;D
tak to jest Lucuś jak nieopatrznie włożysz kij w mrowisko a później lamentujesz że ci golenie podgryzają ...;D

sam nie wiem czy jest ci robić kolejny wykład o tym jakim jesteś zakłamańcem i hipokrytą czy po prostu to ''olać''
piszą ci tu różni ludzie prawdę widząc twoje błaznowanie a ty się oburzasz...
i ponownie wracasz do swojego chamstwa ...pisałem ci nie raz i powtórzę -powstrzymaj emocje ...;D
a co to to chcesz kopiować i przesyłać bratu? ;D
wsparcia szukasz bo sam nie dajesz rady?
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 15:08
Horus napisał(a): co ja widzę ...;D ja spożytkowałem odpowiednio czas -5,6 kg jeżyn ,wpadliśmy na kawę i teraz prawie szoku doznałem ...;D ....tyle ciekawych postów...;D
tak to jest Lucuś jak nieopatrznie włożysz kij w mrowisko a później lamentujesz że ci golenie podgryzają ...;D

sam nie wiem czy jest ci robić kolejny wykład o tym jakim jesteś zakłamańcem i hipokrytą czy po prostu to ''olać''
piszą ci tu różni ludzie prawdę widząc twoje błaznowanie a ty się oburzasz...
i ponownie wracasz do swojego chamstwa ...pisałem ci nie raz i powtórzę -powstrzymaj emocje ...;D
a co to to chcesz kopiować i przesyłać bratu? ;D
wsparcia szukasz bo sam nie dajesz rady?

O twoich kłamstwach , oszczerstwach , pustej głowie już wielokrotnie pisałem , ty o wyimaginowanych moich też , żeby nie być takim nudziarzem jak ty dziś mając dobry nastrój odpuszczę .
Jednego jestem pewien , dla pustogłowych ja odpowiadam za całe zło na forum , ba , może nawet w całej Polsce .
Nieudacznicy twojego pokroju dużo mówią , nic nie robią , tych co za komuny protestowali przeciwko drakońskim cenom i
bandytom z PZPR opluwacie jednocześnie nawołując do tego samego obecnie , jest to niewątpliwie FENOMEN dzisiejszych czasów w waszym wykonaniu .
Januszku ilu i co piszą o tobie i do ciebie nie jesteś w stanie policzyć , jak czytam to mi po prostu tak po ludzku ciebie żal , to nie twoja wina że natura z ciebie zakpiła , nie wiem czy mizantropia jest uleczalna .
Dlaczego skopiowałem i wysłałem bratu to co napisałeś , otóż potwierdziłeś nasze przypuszczenia że nie są tobie obce
metody pozyskiwania informacji , niestety twój informator niczym się nie różni od ciebie .
Bajki o tym co robiłeś mnie nie interesują , znając ciebie co najmniej jeden wpis jako troll wrzuciłeś .

Mizantropie , ty mając najmniejsze nawet wsparcie u podobnego tobie piejesz z radości , co ciekawe po wizycie
w redakcji logujesz się a wspierających ubyło i to znacznie , kolejny FENOMEN .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza