~~Jaskrawoczerwona Jasnota napisał(a): Lucjan a może zapytaj swojego kolegę dlaczego oczernił jakąś kobietę . Wtedy zrozumiesz czym jest oczernianie .
~~Horus napisał(a): Przecież to ja cały czas piszę . Ja czyli Horus.
~~Horus napisał(a): Przecież to ja cały czas piszę . Ja czyli Horus. Zastanawiające jest to że teraz nie sypałeś wyzwiskami. A więc zalogowany Horus jest twoim przekleństwem . Wtedy wychodzi na wierzch cała twoja zajadłość przeplatana nienawiścią . I to tylko dlatego że otwarcie krytykuje twoje zachowanie i twój rynsztokowy język.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieska ostrogłówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a)
Ty wiesz że to stwierdzenie faktu , jesteś żałosny , skąd wiesz o sytuacji materialnej skorna , od Horusa , czy jak on
poznałeś go osobiście ? , to też nie upoważnia ciebie do pisania tego na publicznym forum .
Widzisz że nawet prosty tekst do ciebie nie przemawia? Napisano tutaj że skorn odziedziczył mieszkanie więc skoro ktoś o tym otwarcie pisze to jest fakt . A co ty wiesz o sytuacji materialnej horusa bo niestety dla ciebie , pamiętam co sam tu jeszcze dzisiaj wypisywałeś o jego nieudacznictwie a tu wychodzi na to że sam bez niczyjej pomocy zrobił sobie mieszkanie.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwona Jasnota napisał(a): Lucjan a może zapytaj swojego kolegę dlaczego oczernił jakąś kobietę . Wtedy zrozumiesz czym jest oczernianie .
Widzę że znasz moich kolegów , który to był na tyle bezczelny aby oczerniać kobietę , ja nic o tym nie wiem .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Przecież to ja cały czas piszę . Ja czyli Horus. Zastanawiające jest to że teraz nie sypałeś wyzwiskami. A więc zalogowany Horus jest twoim przekleństwem . Wtedy wychodzi na wierzch cała twoja zajadłość przeplatana nienawiścią . I to tylko dlatego że otwarcie krytykuje twoje zachowanie i twój rynsztokowy język.
Czemu mnie to nie dziwi , dobrze że się ujawniłeś .