~~INSTRYBUTOR napisał(a): Napiszesz coś w końcu o fenomenie Solidarności czy strach przed kolejnym blamażem ci nie pozwoli? Napisz jak ratowano kolebkę i napisz jak cię internowano.
O fenomenie Solidarności pisałem na jednej z pierwszych stron , na pewno zbyt trudne dla ciebie abyś to zrozumiał więc nie widzę powodu aby się powtarzać , pisałem też o stoczni i głupocie pytań zadawanych rolnikowi z Ocic .
W moim życiorysie jak milionów innych nie ma nic o internowaniu nie należałem do czołowych przywódców , bodajże to
Horus wkleił że internowano przywódców i działaczy największych zakładów pracy , w sumie 5 tyś , nie tylko działaczy Solidarności , widocznie tylko tyle obozów komuniści mieli do dyspozycji .
zaspokoiłem twoją ciekawość , tobie nie zadam żadnego pytania , nie warto , co może mi odpowiedzieć anonimowy troll .
Dopisane 13.08.2022r. o godz. 21:12:
~~Horus napisał(a): Ktoś napisał: ~~INSTRYBUTOR napisał(a): Przypominam ci pytanie bo jest to tak zajmujący temat że chętnie poczytam.
Napiszesz coś w końcu o fenomenie Solidarności czy strach przed kolejnym blamażem ci nie pozwoli? Napisz jak ratowano kolebkę i napisz jak cię internowano.
A taki był gadatliwy i nagle oklapł.
Boliwar ma pierwszeństwo przed odpowiadaniem Horusowi i trollom Horyso podobnym .
Dobranoc Januszku .