Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~INSTRYBUTOR niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 21:00
Przypominam ci pytanie bo jest to tak zajmujący temat że chętnie poczytam.
Napiszesz coś w końcu o fenomenie Solidarności czy strach przed kolejnym blamażem ci nie pozwoli? Napisz jak ratowano kolebkę i napisz jak cię internowano.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 21:05
Cisza brak odpowiedzi na pytanie a więc idę spać.
~~Horus niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 21:07
~~INSTRYBUTOR napisał(a): Przypominam ci pytanie bo jest to tak zajmujący temat że chętnie poczytam.
Napiszesz coś w końcu o fenomenie Solidarności czy strach przed kolejnym blamażem ci nie pozwoli? Napisz jak ratowano kolebkę i napisz jak cię internowano.

A taki był gadatliwy i nagle oklapł.
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 21:12
~~INSTRYBUTOR napisał(a): Napiszesz coś w końcu o fenomenie Solidarności czy strach przed kolejnym blamażem ci nie pozwoli? Napisz jak ratowano kolebkę i napisz jak cię internowano.

O fenomenie Solidarności pisałem na jednej z pierwszych stron , na pewno zbyt trudne dla ciebie abyś to zrozumiał więc nie widzę powodu aby się powtarzać , pisałem też o stoczni i głupocie pytań zadawanych rolnikowi z Ocic .
W moim życiorysie jak milionów innych nie ma nic o internowaniu nie należałem do czołowych przywódców , bodajże to
Horus wkleił że internowano przywódców i działaczy największych zakładów pracy , w sumie 5 tyś , nie tylko działaczy Solidarności , widocznie tylko tyle obozów komuniści mieli do dyspozycji .
zaspokoiłem twoją ciekawość , tobie nie zadam żadnego pytania , nie warto , co może mi odpowiedzieć anonimowy troll .

Dopisane 13.08.2022r. o godz. 21:12:

~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~INSTRYBUTOR napisał(a): Przypominam ci pytanie bo jest to tak zajmujący temat że chętnie poczytam.

A taki był gadatliwy i nagle oklapł.

Boliwar ma pierwszeństwo przed odpowiadaniem Horusowi i trollom Horyso podobnym .
Dobranoc Januszku .
211
skorn
13 sierpnia 2022r. o 21:17
Horus napisał(a): ty byłeś w tym co ja od podstaw sam zrobiłem

Nie przypominam sobie.

To gdzie ta legendarna chatka? Bo ty mieszkasz w budynku wielorodzinnym.

<i>
~~Horus niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 21:27
Jutro się zaloguję i będziesz znowu mógł pluć do woli .
14240
M21W2
13 sierpnia 2022r. o 21:39
~~Horus napisał(a): Jutro się zaloguję i będziesz znowu mógł pluć do woli .

Nie będzie wycieczek osobistych , nie będzie ostrej adekwatnej odpowiedzi , wystarczy nie kłamać .
~~Mondry niezalogowany
13 sierpnia 2022r. o 22:44
~~Niebieska ostrogłówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): Uprzedzałem, ostrzegałem...
Pułapka zastawiona przez Stirlitza powiodła się.
No i mamy tarzanie się w rynsztoku...

Jak do tej pory to rynsztok płynie tylko z postów Lucjana.

No niekoniecznie. Chociaż pan Lucjan niepotrzebnie dał sie wciągnąć w zasadzkę/ściek/rynsztok zastawioną przez Stirlitza.
A w rynsztoku Stirlitzowi/"januszowi" nie dorówna nikt.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza