M21W2 napisał(a): Następna kolejność dyskusji , pojawi się zalogowany Horus , uda zdziwienie że pod jego "nieobecność " tyle o nim
bez " niego ".
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieska ostrogłówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a)
Ty wiesz że to stwierdzenie faktu , jesteś żałosny , skąd wiesz o sytuacji materialnej skorna , od Horusa , czy jak on
poznałeś go osobiście ? , to też nie upoważnia ciebie do pisania tego na publicznym forum .
Widzisz że nawet prosty tekst do ciebie nie przemawia? Napisano tutaj że skorn odziedziczył mieszkanie więc skoro ktoś o tym otwarcie pisze to jest fakt . A co ty wiesz o sytuacji materialnej horusa bo niestety dla ciebie , pamiętam co sam tu jeszcze dzisiaj wypisywałeś o jego nieudacznictwie a tu wychodzi na to że sam bez niczyjej pomocy zrobił sobie mieszkanie.
To co napisano to " święta prawda " ty to potwierdzasz , jasnowidz czy co .
Znam dziesiątki osób dobrze sytuowanych które odziedziczyły mieszkanie , dziedziczenie nie jest powodem
do insynuacji .
Dopisane 13.08.2022r. o godz. 20:43:~~horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Następna kolejność dyskusji , pojawi się zalogowany Horus , uda zdziwienie że pod jego "nieobecność " tyle o nim
bez " niego ".
Nie pieprz. Cały czas cię obserwuję . Cały czas piszę .
Wiem o tym , sam mnie szkoliłeś jak robić w balona adwersarzy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Wiem o tym , sam mnie szkoliłeś jak robić w balona adwersarzy .
Marny z ciebie uczeń skoro dajesz się w tak prosty sposób łapać. Taki oto z ciebie balon.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwona Jasnota napisał(a): Lucjan a może zapytaj swojego kolegę dlaczego oczernił jakąś kobietę . Wtedy zrozumiesz czym jest oczernianie .
Widzę że znasz moich kolegów , który to był na tyle bezczelny aby oczerniać kobietę , ja nic o tym nie wiem .
Jesteś niesamowity Lucek. Dopadła cię pomroczność jasna jak dawnego twojego idola i nagle zapomniałeś i nic o tym nie wiesz.
Może ty mi przypomnisz który to mój kolega oczerniał , znasz też moich dawnych idoli , czyżby tym kolegą był Wałęsa ,
fakt nie zaprzeczam był moim idolem .