Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

~~bazyliszek niezalogowany
16 sierpnia 2022r. o 8:43
Korniszon to jak ten József Szajer który przyznał się do uczestnictwa w gejowskiej orgii,współpracownik premiera Viktora Orbana. Słynie z konserwatywnych poglądów i obrony tradycyjnych wartości, katolik niezłomny
Kropka w kropkę .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 19:52
jaki tam on katolik...to zadeklarowany ateista...
nie ...nie ateista...
to ''niewierzący'' jak sam tu w jednym ze swoich postów napisał...;D

Dopisane 16.08.2022r. o godz. 19:52:

no i dotarłem do nowych ,fascynujących wręcz wspomnień o kolebce ''solidaruchów'' i tym jak upadała...i tak się zastanawiam -pisać o tym czy nie pisać ?...pisać?..nie pisać ?
ale chyba napiszę ...
~~Jaskrawozielony Łubin niezalogowany
16 sierpnia 2022r. o 20:34
czekam
22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 21:07
na co?
~~Kolebka niezalogowany
16 sierpnia 2022r. o 21:12
Horus napisał(a): jaki tam on katolik...to zadeklarowany ateista...
nie ...nie ateista...
to ''niewierzący'' jak sam tu w jednym ze swoich postów napisał...;D Dopisane 16.08.2022r. o godz. 19:52:no i dotarłem do nowych ,fascynujących wręcz wspomnień o kolebce ''solidaruchów'' i tym jak upadała...i tak się zastanawiam -pisać o tym czy nie pisać ?...pisać?..nie pisać ?
ale chyba napiszę ...

Chłopino z kolebki to wypadłeś i mamy tego efekty czytając wpisy pana Horusa
22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 21:51
ale cieszy mnie że czytasz...
i wiem że będziesz czytać bo łakniesz wiedzy ...chcesz poznać prawdę a tą wiesz że mogę ci zagwarantować...
18442
PIS-PO-PRL
16 sierpnia 2022r. o 21:53
Marian… na kogo do wuja karmazyna?
Kto nas uratuje?
;)

PIS=PO=PRL
~~Jaskrawozielony Łubin niezalogowany
16 sierpnia 2022r. o 22:01
dajcie spokój ,on po nalewce już śpi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza