Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 22:04
trzeba pytać ''na kogo'' korniszona bo dziwnie zamilkł...
czyżby próbował sobie przypomnieć? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
16 sierpnia 2022r. o 22:06
On na konfederacje… to akurat wiadome.
Ale on nie ma i tak wiedzy jak zbawić ten kraj, a ty masz… na boga… marian …. ratuj
Na kogo?

Dopisane 16.08.2022r. o godz. 22:06:

A zresztą
I tak pewnie nie pamiętasz, a nawet jak sobie przypomnisz, to i tak siara pisać :D

A po drugie z erosomanami nie gadam… nałra :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 22:15
teraz na Konfederację ?...a wcześniej?
czy nie czasem na kukiza? ...''chorągwia '' jedna...;D

dziwne to wszystko...kiedyś na kukiza co to mówił że ''można mu napluć w twarz jak pójdzie w politykę'' i sprzedał się jak klasyczna ''polityczna dziwka'' ... wjego ślady poszła ostatnio Agniesia Scigaj która się ''sprzedała'' za limuzynę rządową i 16 tysi uposażenia...

Konfederacja?...czyli Korwin?
ten co to wolałby własne dziecko posadzić na kolanach pedofila niż wysłać je na lekcje etyki?

no,no...tylko pogratulować korniszonowi dokonywanych wyborów...;D

Dopisane 16.08.2022r. o godz. 22:15:

oż kurna tatuś ...''szkiełko'' mi leci...;D
211
skorn
16 sierpnia 2022r. o 22:32
A czemu nie Dziambor albo Wilk tylko zaraz Korwin? I za co sprzedał się Kukiz? Jaki stołek dostał od PiS?

Bo wiadomo, że za stołek sprzedał się twój "mąż stanu" , żeby zostać "królem Europy". Porzucił robotę premiera Polski, czyli tak naprawdę najważniejszego polityka w tym kraju, dla stanowiska, na którym nie miał nic do powiedzenia.

Jak zaczną kraść tak jak ci, na których ty głosujesz, wtedy dokonam korekty ; )

<i>
18442
PIS-PO-PRL
16 sierpnia 2022r. o 23:00
Ja z marianem erosomanem nie gadam… gdybym gadał, to bym zapytał na kogo on wcześniej głosował. Część tego szanownego grona już znamy… aż strach myśleć ci było wcześniej.

Bo co będzie później to wiemy… śmiech na sali będzie ;)

#opozycjonista
#antysystemowiec
#marian
#ojejujeju

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
16 sierpnia 2022r. o 23:49
odezwał się ten co jednym nawet słowem nie napisał kiedy i gdzie na kogoś głosował...
kto się odezwał?...Dulski...;D

czemu Korwin?...ano temu że to on i Braun najbardziej są kojarzeni z Konfederacją ...
kukiz się nie sprzedał za ''stołek ''ale zrobił się podnóżkiem piSS...
podobnie jak Gowin zapewne głosowali zgodnie z linią piSS z obrzydzeniem...;D
pamiętam niedawną Ścigaj jak wieszała psy na mkkwaczu a dzisiaj gotowa mu ''wylizać dupę''
pokaz tego dała w ostatniej ''kawie na ławę'' ;D

a teraz idę na podusię ...
posłuchałem wypowiedzi ''maliniaka'' jak to wyzywał kogoś od zdrajców i durni i idę spać z pełnym przekonaniem że własnie wypowiedzi durnia wysłuchałem...;D
nara...jutro tez jest dzień...
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
16 sierpnia 2022r. o 23:58
To że rtęci nie ma, to duże rozczarowanie...
18442
PIS-PO-PRL
17 sierpnia 2022r. o 0:09
Horus napisał(a): odezwał się ten co jednym nawet słowem nie napisał kiedy i gdzie na kogoś głosował...

już pisałem... ostatni raz na wyborach byłem, gdy kukiz startował na prezydenta i na niego właśnie zagłosowałem.
potem nie chodziłem i nie zamierzam już chodzić.

ty też ponoć nie chodzisz... czasem tylko zrobisz skok w bok. Czy jakoś tak ;)

Dopisane 17.08.2022r. o godz. 00:09:

Horus napisał(a): nara...jutro tez jest dzień...

pojutrze też
i po pojutrze
nawet jak cie wykopią, to skomlający tu wrócisz... każdego dnia ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza