Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

18442
PIS-PO-PRL
18 sierpnia 2022r. o 20:52
Horus napisał(a): wystarczyło mnie zapytać

zapytać to ty możesz szanownej swojej małżonki, na kogo masz głosować... niech ci przypomni, boś znowu zapomniał :D

hehe... tylko uważaj żebyś patelnią nie dostał ;)

to do jutra... :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
18 sierpnia 2022r. o 21:00
mały błąd w kopii ale nieważny ...;D
zrzut już jest oryginalny ...

Dopisane 18.08.2022r. o godz. 21:00:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): wystarczyło mnie zapytać

zapytać to ty możesz szanownej swojej małżonki, na kogo masz głosować... niech ci przypomni, boś znowu zapomniał :D

hehe... tylko uważaj żebyś patelnią nie dostał ;)

to do jutra... :D

no to po co rżniesz głupa? ;D
chcesz jedno a pytasz o coś innego...
gubisz się w zeznaniach ....;D

do jutra?...czyli już dzisiaj wiesz że coś tam do mnie skrobniesz?
nie wiem po co ale pisz...
spokojnych snów ''dulski'' ;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
18 sierpnia 2022r. o 21:02
Nigdy nie nazywałem najgorszego wroga takim zwrotem , możesz sobie go wiele razy zrzucić
Nie odpowiadam za wpisy moich dublerów , i tych co przekazywali ci takie wiadomości ,
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał
i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja
18442
PIS-PO-PRL
18 sierpnia 2022r. o 21:02
Horus napisał(a): czyli już dzisiaj wiesz że coś tam do mnie skrobniesz?

nie wiem, ale się domyślam ;)
wpadne poczytać twoję "stanowiska"
uwielbiam je... tak szybko o nich zapominasz i w kuchni muszą ci przypominać :D

to do jutra ;)

PIS=PO=PRL
20886
#Jurko61 nieaktywny
18 sierpnia 2022r. o 21:05
Manipulować możesz lecz inni przypuszczam ocenią co oryginał
22258
#Horus nieaktywny
18 sierpnia 2022r. o 21:17
Jurko61 napisał(a): Nigdy nie nazywałem najgorszego wroga takim zwrotem , możesz sobie go wiele razy zrzucić
Nie odpowiadam za wpisy moich dublerów , i tych co przekazywali ci takie wiadomości ,
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał
i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja

nie ściemniaj ...czym innym jest ''dubler'' a czym innym jest zrzut ekranu gdzie piszesz jako ZALOGOWANY ...;D
a może chcesz mi wmówić że ktoś ci się włamał na konto? ;D

już teraz się ośmieszasz ...
mnie nie interesują wpisy opatrzone podpisem ''jurko'' tak jak nie interesują mnie wpisy kogoś podpisującego się jako ''Horus''
ale zrzut opatrzony twoim avatarem jest już czymś innym...

a teraz pisz sobie co chcesz bo ja wolę w odpowiednim czasie sprawić ci ''kinder -niespodziankę'' ;D

Dopisane 18.08.2022r. o godz. 21:17:

Jurko61 napisał(a): Manipulować możesz lecz inni przypuszczam ocenią co oryginał

a więc i ja będę oczekiwał oryginałów ...;D
211
skorn
18 sierpnia 2022r. o 22:06
Przecież ty zrzutu ekranu nie potrafisz zrobić, ofermo internetowa ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 7:20
skorn 2 godz. 38 min. temu....jest teraz godzina 7-a...siedzę popijam kawę ...
co tak męczyło korniszona że o tak wczesnej porze zamiast robić sobie jakąś pajdkę do roboty na strefie ;D już o mnie myślał chociaż na pytania o Korwinka nie odpowiada...;D

myślisz słupołazie że nie ogarniam zrzutów?....to twój zeszły sąsiad nie opowiedział ci co go wtedy dobiło? boleśnie się zawiódł ...;D

a ty potrafisz niespełniony moderatorze? ;D

Dopisane 19.08.2022r. o godz. 07:20:

a jednak nie...stronka się ''odświeżyła'' i widzę że to było o północy...kiedy ja już smacznie spałem...;D
jednym myśl o mnie nie pozwala zasnąć innym z kolei ledwo oczy otworzą już muszą coś tam o mnie skrobnąć...

trudne jest życie mając tylu ''fanów'' bo niegrzecznie by było im nie odpisywać ..;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza