Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 8:10
Horus napisał(a): chociaż na pytania o Korwinka nie odpowiada...;D

Może czeka na jasną deklarację z twojej strony... kto zamiast nich, kto jeżeli nie oni.
Ciężko dyskutować na takie tematy z kimś, komu w kuchni muszą przypominać co wieczór kogo popiera ;))

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 8:17
już jesteś??????
a zdążyłeś wcześniej umyć ząbki?

a jak tam z jego ''deklaracjami''?
bo raz deklaruje poparcie dla jednych ,raz dla drugich...
i zawsze co ciekawe dla tych o nieciekawych preferencjach ...;D
18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 8:29
Przynajmniej deklaruje.
Nie uzależnia swoich poglądów od atmosfery panującej w kuchni :D

On się nie boi powiedzieć kto, a ty dalej siedzisz z ikupczoną zbroją drzesz ryja, że to nie u ciebie wali gnojem ;))

Ide na kawusie… a ty pisz. Poczytam i się pośmieję jak tu się wijesz i uniki robisz :D ;)

Dopisane 19.08.2022r. o godz. 08:29:

Tak swoją drogą… pamiętasz marian swojego kolegę…J69 czy jakoś tak? Klepaliście się razem po ramieniu w sprawie ukrainy. Zdeklarowany konfederata, twoerdządzy wręcz że jest nawet jeszcze bardziej na prawo.
Wówczas konfederacja miała dla ciebie twarz dziambora… co się zmieniło? Rozmówca? Klimat w kuchni? Czy poglądy dobierasz sobie tak, by do tematu pasowały?
Marian… ty kuchenny agencie ;))

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 8:40
a kiedy tu ja się ''wiłem''? ;D
ale ty nie pamiętasz nawet tego że chciałeś konto zlikwidować ...

ja kiedyś deklarowałem się jako zwolennik Kwaśniewskiego ...później kiedy zmienił front mi przeszło ...
ale jak wiesz dalej jestem ''lewakiem'' ;D
a kim jest korniszon?....kukizowcem czy korwinowcem?
a może teraz ziobrystą?

dlaczego takich jak wy farbowańców więcej interesują poglądy innych zamiast skupiać się na własnych ?
a może macie z tym tak poważne problemy że nie nadążacie ze zmianą koszulek ''klubowych'' ;D

takie z was rysie ''misie'' czarneckie...;D
18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 8:47
Bo nie chciałem konta zlikwidowac łosiu. Za twoje urojenia nie odpowiadam ;))

Rozumiem że kukiz lewak a korwin prawak. I skorn skacze z lewa na prawo?
Bo ty wierny lewicy jesteś… nie ma znaczenia czy ma twarz kwaśniewskiego czy trzaskowskiego?

Marian… wypytaj w kuchni co masz napisać bo bredzisz z rana ;))

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 9:07
nie chciałeś likwidować konta?...to po co o to pytałeś ''dulski''?
można było zapytać przecież jak zmienić avatar...;D

''Tak swoją drogą… pamiętasz marian swojego kolegę…J69 czy jakoś tak? Klepaliście się razem po ramieniu w sprawie ukrainy. Zdeklarowany konfederata, twoerdządzy wręcz że jest nawet jeszcze bardziej na prawo.
Wówczas konfederacja miała dla ciebie twarz dziambora… ''

oczywiście że pamiętam ..pamiętam też to że kilka spraw nas różniło...tylko widzisz różnice poglądowe jakoś mu nie ułatwiły rzucania w moją stronę wyzwisk ...
jak myślisz ? dlaczego korniszonek nie potrafi się zachowywać podobnie i pisać jak człowiek?

a co do tego czy można być ''zadeklarowanym konfederatą'' ...oczywiście że można ...
tylko powiedz mi dlaczego nastąpił tam rozłam?...co z Dziamborem Czy Sośnierzem i jeszcze jednym którego nazwiska teraz nie pamiętam ...dlaczego odeszli a Mikke założył sobie partię Korwin?

wiesz co ? ...niekiedy się zastanawiam dlaczego jeszcze nikt nie wpadł na to by napisać że pomimo wszystko coś mnie łączy z Korwinem ...niewiele ale jednak ...;D
mnie peerelku nie jest ciężko przyznać tego że z kilkoma wypowiedziami Bosaka i Winnickiego się zgadzam ...rozumiem nawet Sośnierza...
jest to fragmentaryczne ale jest ...
a ty?
widzisz coś pozytywnego w obecnej opozycji?....co to może być?
kiedy pytam o jakiś sukces obecnego ''rządu'' co czytam w odpowiedzi?...kolejną dawkę propagandy...
mierzeja ,CPK ...;D
co z tego mają Polacy?

KILKA POMYSŁÓW GOSPODARCZYCH KONFEDERACJI JEST CAŁKIEM SENSOWNE....
a jakie mają piSSdzielce? :D
no postaraj się ...pomyśl i napisz...
18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 9:17
Ty to jesteś „gołąb” jednak… w sprawie tego konta ;))

I czemu mam pisać o sukcesach pisu? Popierałem ich kiedyś? Pytaj tych co to robili

Ale ale… wystarczy raz z marianem się poróżnić i już wszystkich do wora gotów wrzucić… a wór gdzie? :D

Czyli jednak dobierasz poglądy pod rozmówce… dziambor dla J, korwin dla skorna… a kuchnia dla ciebie :D

A potem elaborat że ja widzę pozytywy wszędzie :D

Lece… z erosomanami nie gadam.
Do później… kuchenny rewolucjonisto ;))

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 9:36
PIS-PO-PRL napisał(a): Ty to jesteś „gołąb” jednak… w sprawie tego konta ;))

I czemu mam pisać o sukcesach pisu? Popierałem ich kiedyś? Pytaj tych co to robili

Ale ale… wystarczy raz z marianem się poróżnić i już wszystkich do wora gotów wrzucić… a wór gdzie? :D

Czyli jednak dobierasz poglądy pod rozmówce… dziambor dla J, korwin dla skorna… a kuchnia dla ciebie :D
)

no ''orzeł '' to ty też nie jesteś...;D
nie piszesz o sukcesach piSS?... a piszesz co ci się nie podoba? ;D
bo w tym ''orła'' to nie przypominasz ale strusia jak najbardziej ...;D

tak ..różnimy się ...ja nie uciekam od tematów...ja swoje zdanie na dany temat jasno określam ...
a ty?...dlatego jesteś ''dulski'' :D

a z tym ''worem'' to nie przesadzaj bo sam to robisz kiedy mnie do jakiegoś wrzucasz bo.... ''Trzaskowski'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza