Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 9:42
O pisie pisałem dużo i tylko źle swego czasu… no ale ty o tym wiesz ;)
Tylko ile można się brandzlować jednym i tym samym? Tego już nie wiesz… bo bez forumowego brandzlowania żyć nie możesz ;))

Noo. Dwie kawusie wypiłem… nałra kuchenny rycerzu ;)

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 9:48
to pisz dalej o tym ...
ludzie potrzebują prawdy...
ale co do kawy to racja ...zrobię sobie drugą...
211
skorn
19 sierpnia 2022r. o 17:07
PIS-PO-PRL napisał(a): Czyli jednak dobierasz poglądy pod rozmówce… dziambor dla J, korwin dla skorna

+

PIS-PO-PRL napisał(a): Ty to jesteś „gołąb” jednak

+++

Gdyby Lepper żył, janusz z pewnością by go popierał, bo jak sam mówi, bardzo szanował tego wielkiego "myśliciela".

No to ja mam pytanie do janusza, który tak bardzo zważa na każde słowo wypowiedziane przez polityków: czy można zgwałcić prostytutkę? ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 18:52
a co ty wiesz o gwałcie?...a co ty wiesz o seksie jak ty w odwiecznym celibacie? ;D

nawet w tym temacie musisz pytać mądrzejszych od siebie...
nie potrafisz sobie wpisać odpowiedniej frazy w przeglądarkę?
i ty miałeś pragnienie zostać tu moderatorem? ;D

ale ci wyjaśnię i to ...
można zgwałcić prostytutkę ...

a teraz ty odpowiedz...
czy jakby był konflikt na liniI Polska - Rosja poparł byś Rosję?...bo twój idol tak ...
nie uwiera cię to że twój idol jasno i wyraźnie mówił że marzy mu się to by Putin był prezydentem Polski bo zrobił by tu porządek...

czy ty więc wiesz kogo popierasz lub popierałeś bo cholera wie kogo to obdarzasz obecnie ''zaufaniem'' :D
coś mi się wydaje że zbyt trudne pytania ci zadałem ...;D
18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 19:58
A co ty marian wiesz o gwałcie?
Opowiedz nam :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
19 sierpnia 2022r. o 20:29
ty jesteś w tym lepszym fachowcem bo dzień w dzień dokonujesz swoistego ''gwałtu'' na sobie samym mając się za myślącego...;D
opowiedz nam jak ty to wytrzymujesz...;D
18442
PIS-PO-PRL
19 sierpnia 2022r. o 20:53
Horus napisał(a): mając się za myślącego...;D

ja myślący... a w życiu.

Gdybym myślał, to pewnie ogarnąłbym te twoje wywody na temat wyborów, a ja nic z tego nie rozumiem. W temacie o wojnie napisałem czemu... zerknij ;)

PIS=PO=PRL
~~Bara bara niezalogowany
19 sierpnia 2022r. o 21:13
Najzagorzałym bez wyroku skazującego GWAŁCICIELM forum Bolecinfo bez podziału na kategorie tematyczne
jest pan Horus vel Falco

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza