Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

22258
#Horus nieaktywny
18 października 2022r. o 19:48
~~Wesoły Romek napisał(a): Dlaczego solidaruchy tak pokochali szczerbatego? bo ma na nich kwity :)
https://www.bing.com/images/blob?bcid=qLCdkl1IdcgE-w

''mlaskacz'' to też oddzielna historia...
nawet ludzi ''s'' zaprzeczają tym legendom które sam o sobie tworzy...;D
jedna z nich to legenda jak to tworzył gdzieś struktury ''s'' a ci którzy byli faktycznie w zarządzie temu zaprzeczaj a i śmieją się mkkwaczowi w oczy...
kiedyś nawet straszył ich sądem ale sprawa ucichła bo co mały karakan by zrobił jakby pewne takty wyszły na wierzch?...jego legenda by szybko upadła ...;D
kto dzisiaj napisze że przeczytał książkę ''Kaczyński i jego pajęczyna''?
to tak jak szalony antonio''dron'' straszył pozwem autora książki o nim i też zamilkł bo każda sprawa wytoczona Piątkowi była przez niego wygrana...

prawda broni się sama...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnobrązowa Imperata niezalogowany
18 października 2022r. o 20:55
~~Karminowoczerwona Ostróżka napisał(a): więcej chwalby jak palby (kumasz ,czy jaśniej)

jaśniej , dodaj też coś o swoim ojcu .
~~Karminowoczerwona Ostróżka niezalogowany
18 października 2022r. o 21:20
~~Czarnobrązowa Imperata napisał(a): Karminowoczerwona Ostróżka

nie znam ,gość ze wschodu .Mongoł.
14240
M21W2
19 października 2022r. o 14:17
Horus napisał(a): a gdzie to oszukuję?
z pełną świadomością piszę i stawiam zarzut że dawni ludzie ''s'' podeptali te swoje początkowe ''idee'' a najlepszym przykładem jest to jak łamali chyba 11-y pkt. pewnego porozumienia...
a takich przykładów jest cała masa...

Ogarnij się człowieku , kto został zobowiązany do realizacji postulatów , całkowity brak wiedzy , co do 11-stego postulatu władza PRL zrealizowała , wprowadzili kartki na mięso .

Dopisane 19.10.2022r. o godz. 14:17:

Horus napisał(a): nazwiska?...czyli znowu oczekujesz podpowiedzi...;D
zaprzecz wprost że tak nie było z wami ''solidaruchami'' a może sypnę ci kilka nazwisk waszych oszustów i wałkarzy...
wymieniłeś tu kilka nazwisk a o doradcy Tuska zapomniałeś ...dlaczego? ;D

Nie pochlebiaj sobie , jesteś zielony w temacie , nic po za sloganami i unikami , podałem kilka nazwisk solidaruchów a ty , ani ma ani be , ani kuku ryku , to cały ty .

Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:

"Zdolny jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam ubranie,
Moja buzia tryska zdrowiem,
Jak coś powiem, to już powiem,
Jak odpowiem, to roztropnie, "

Pasuje do ciebie jak ulał .

Co do doradcy Tuska , nie był członkiem Solidarności , ale co ty możesz o tym wiedzieć , czy tobie jest coś wiadomo o młodzieżowych organizacjach antykomunistycznych , np .UKOS , czy FMW , doszkol się zanim odpiszesz .
22258
#Horus nieaktywny
19 października 2022r. o 15:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a gdzie to oszukuję?
z pełną świadomością piszę i stawiam zarzut że dawni ludzie ''s'' podeptali te swoje początkowe ''idee'' a najlepszym przykładem jest to jak łamali chyba 11-y pkt. pewnego porozumienia...
a takich przykładów jest cała masa...

Ogarnij się człowieku , kto został zobowiązany do realizacji postulatów , całkowity brak wiedzy , co do 11-stego postulatu władza PRL zrealizowała , wprowadzili kartki na mięso .

i ty piszesz mi że jestem ''zielony w temacie''? ;D
ja ci ''opozycjonisto '' piszę o pewnych porozumieniach a ty o postulatach...;D

widzisz jaki jesteś cienias? ...jak nie potrafisz dwóch różnych spraw odróżnić bo mając kłopoty z logiką i odpowiednią wiedzą zawsze kiedy wprost ci się nie napisze wychodzi ta twoja ignorancja...

dlatego cieniasie jak ci wprost nie napiszę kilku nazwisk oszustów z szeregu ''solidaruchów'' jesteś jak bezradne dziecko...

tak było i ze starym morawieckim...bawiłem się tobą i do czasu kiedy ci wręcz podpowiedziałem nagle cię ''olśniło'' ;D
~~wujek dobra rada niezalogowany
19 października 2022r. o 17:19
M21W2 napisał(a): Samochwała w kącie stała

miałeś nie karmić trola
14240
M21W2
19 października 2022r. o 18:09
~~wujek dobra rada napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Samochwała w kącie stała

miałeś nie karmić trola

W tym temacie nie odpuszczę współczesnemu Urbanowi zwanemu Horus .
Jerzy Urban po latach się przyznał że był " Gebelsem " stanu wojennego i głosował na PO .
Może i obecny " Urban " kiedyś do tego dojrzeje i przyzna że jest forumowym " Gebelsem ".

Dopisane 19.10.2022r. o godz. 18:04:

Pisze o pewnych porozumieniach , jakich , kogo z kim , temat o Solidarności , oj Horus , Horus , nie brnij bo bagno cię wciągnie .

Dopisane 19.10.2022r. o godz. 18:09:

I stara śpiewka , jak sam się zapędzisz w kozi róg , piszesz bawię się z tobą , wiem że nie wyrosłeś z piaskownicy , oj Horus , Horus .

Powtórz te nazwiska , te kilka nazwisk które mi podałeś , nie podałeś żadnego , ja tobie podałem a ty wykręciłeś się sianem , oj Horus , Horus .
~~Der niezalogowany
19 października 2022r. o 18:17
W ocenie Urbana;

- Nie wierzę w demokratyzm Kaczyńskiego. To spadkobierca tego nurtu, który w PRL nazywał się "moczaryzmem" - powiedział. - suwerena ‪za mordę, swoi u żłoba, silna władza, nacjonalizm a w niedzielę do kościółka - wyjaśnił.

Dodał, że uważa PiS za partię idiotów, bo mówią o fałszowaniu wyborów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza