M21W2 napisał(a): Januszku , ty sam nie wiesz o co tobie chodzi , zamiast bredzić pisz fakty i konkrety .
Ja wiem że wielu solidaruchów stoczyło się na samo dno , ty piszesz o stoczeniu najbliższych kolegów Wałęsy i w pewnych dziedzinach jego samego też to potwierdzam .
Od ciebie nic się nie dowiem , jak nie wyguglujesz nic nie napiszesz , historia czasów w których żyłeś przeszła ci koło nosa , nie miałeś odwagi w niej uczestniczyć przypuszczam po żadnej ze stron .
Teraz uczestniczysz jako bojownik klawiaturowy , tylko na tyle ciebie stać , siać anty Solidarnościową i anty Polską propagandę .
Jak nie masz żadnych konkretów to dziękuję za poświęcony czas .
Lucuś ja dobrze wiem o co tobie chodzi...
wybielić ,zakłamać a często łżeć w oczywistych sprawach nawet jak fakty to potwierdzają ...
i jak zwykle pierdzielisz że to kolesie Wałęsy się stoczyli a ci od Kornela nie?...sam Kornel się nie stoczył?
nie brał w tym złodziejskim procederze udziału?
nie zarzucaj mi ''guglowania'' bo sam gdyby nie ''wuja'' byś wiedział ...nawet jak posłużysz się Googlem to nie dalej jak wczoraj pomyliłeś porozumienia stoczniowe z sierpniowymi pieprząc o punkcie 11 ;D
historia czasów w których żyłem wbrew temu co tu usiłujesz twierdzić nie przeszła mi koło nosa...żyłem w niej i jej pokłosie nie tylko ja dzisiaj zbieram...
różni nas jednak to że ja o niej czytam w różnych źródłach i wyciągam własne wnioski...ty tego nie potrafisz bo dla ciebie jedynie Wałęsa i jego przyboczni to wrogowie...
ale Kornel ''cacy'' ;D napisz mi może za co ,za jakie zasługi syn Kornela został odznaczony krzyżem jakiegoś tam orła?
nie pamiętam jakiego ale w chwili wolnego czasu mogę to sprawdzić...
jeszcze jakaś godzinka bo życie to nie forum...;D