~~Der napisał(a): W ocenie Urbana;
- Nie wierzę w demokratyzm Kaczyńskiego. To spadkobierca tego nurtu, który w PRL nazywał się "moczaryzmem" - powiedział. - suwerena za mordę, swoi u żłoba, silna władza, nacjonalizm a w niedzielę do kościółka - wyjaśnił.
Dodał, że uważa PiS za partię idiotów, bo mówią o fałszowaniu wyborów.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~wujek dobra rada napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
miałeś nie karmić trola
W tym temacie nie odpuszczę współczesnemu Urbanowi zwanemu Horus .
18:04:Pisze o pewnych porozumieniach , jakich , kogo z kim , temat o Solidarności , oj Horus , Horus , nie brnij bo bagno cię wciągnie .Dopisane 19.10.2022r. o godz. 18:09:I stara śpiewka , jak sam się zapędzisz w kozi róg , piszesz bawię się z tobą , wiem że nie wyrosłeś z piaskownicy , oj Horus , Horus .
ty mnie w ''kozi róg''? ...jesteś na to za cieniutki ...;D
a bagno kłamstw i ordynarnych łgarstw ciebie już wciągnęło ...
coś ci podpowiem ''gebelsiku''
Słowo Pomorskie nr 14 z marca 2007 r. pięknie opisało historię twojego ''solidaruchowego'' kolesia i oszusta...
jak sam nie odnajdziesz a jestem tego pewien że nie ;D to wkleję tu nie link a całość by wszyscy to przeczytali jaką oszukańczą kliką byliście od czasów Stoczni ...
jak uwłaszczaliście się na majątku państwa kradnąc i oszukując ...
banda pasożytów...;D
Dopisane 19.10.2022r. o godz. 19:35:
no wreszcie...Lucuś zamilkł więc szuka...;D
Dopisane 20.10.2022r. o godz. 07:52:
no proszę ...brak podpowiedzi więc ''kombatant'' w ''czarnej du-pie'' ;D
a może to po prostu wstyd o tym pisać jak to jego związkowi towarzysze okradali kraj...;D
a może jednak rzucę dwoma nazwiskami?...może to ''odświeży'' mu pamięć ?
bo trochę mnie ciekawi jak to będzie ''usprawiedliwiał'' ;D
M21W2 napisał(a): Jak ty Janusz nisko się staczasz , slogany i nic więcej , wyszukujesz w intrnecie informacje o pionkach , zamykasz gębę kiedy prowokuję ciebie do dyskusji o solidaruchach wpływowych typu Donald Tusk , Balcerowicz , Lewandowski , Buzek , Michnik , Geremek , Mazowiecki , Krzaklewski , Borusewicz , Grodzki , i najważniejszy , przewodniczący a następnie Prezydent Wałęsa .
Aż tak jesteś ograniczony że nic nie wiesz o TUZACH , czy rżniesz głupa .
M21W2 napisał(a): Jak ty Janusz nisko się staczasz , slogany i nic więcej , wyszukujesz w intrnecie informacje o pionkach , zamykasz gębę kiedy prowokuję ciebie do dyskusji o solidaruchach wpływowych typu Donald Tusk , Balcerowicz , Lewandowski , Buzek , Michnik , Geremek , Mazowiecki , Krzaklewski , Borusewicz , Grodzki , i najważniejszy , przewodniczący a następnie Prezydent Wałęsa .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jak ty Janusz nisko się staczasz , slogany i nic więcej , wyszukujesz w intrnecie informacje o pionkach , zamykasz gębę kiedy prowokuję ciebie do dyskusji o solidaruchach wpływowych typu Donald Tusk , Balcerowicz , Lewandowski , Buzek , Michnik , Geremek , Mazowiecki , Krzaklewski , Borusewicz , Grodzki , i najważniejszy , przewodniczący a następnie Prezydent Wałęsa .
niech to moje ''staczanie'' tak cię nie podnieca Lucuś bo popatrz na to jak ty sam się stoczyłeś...;D
abstrahując od mojego i twojego ''staczania''
jakiemu stoczeniu ulegli twoi kolesie ''solidaruchowi'' ;D
można tu przywołać nawet nie tylko najbliższych kolegów Wałęsy ale i to jak na pewnej płaszczyźnie on sam się stoczył ...
i nie chodzi mi tu o sprawy ideologiczne czy polityczne ...chodzi o tworzenie nowej kasty kolesiowskiej ...ty się nie załapałeś więc się sprzedałeś innemu towarzyszowi partyjnemu ...;D
a przecież ten twój Kornel robił identycznie ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jak ty Janusz nisko się staczasz , slogany i nic więcej , wyszukujesz w intrnecie informacje o pionkach , zamykasz gębę kiedy prowokuję ciebie do dyskusji o solidaruchach wpływowych typu Donald Tusk , Balcerowicz , Lewandowski , Buzek , Michnik , Geremek , Mazowiecki , Krzaklewski , Borusewicz , Grodzki , i najważniejszy , przewodniczący a następnie Prezydent Wałęsa .
niech to moje ''staczanie'' tak cię nie podnieca Lucuś bo popatrz na to jak ty sam się stoczyłeś...;D
abstrahując od mojego i twojego ''staczania''
jakiemu stoczeniu ulegli twoi kolesie ''solidaruchowi'' ;D
można tu przywołać nawet nie tylko najbliższych kolegów Wałęsy ale i to jak na pewnej płaszczyźnie on sam się stoczył ...
i nie chodzi mi tu o sprawy ideologiczne czy polityczne ...chodzi o tworzenie nowej kasty kolesiowskiej ...ty się nie załapałeś więc się sprzedałeś innemu towarzyszowi partyjnemu ...;D
a przecież ten twój Kornel robił identycznie ...;D
Janusz , napisałeś : - " jakiemu stoczeniu ulegli twoi kolesie ''solidaruchowi'' ;D
można tu przywołać nawet nie tylko najbliższych kolegów Wałęsy ale i to jak na pewnej płaszczyźnie on sam się stoczył "
Tu się z tobą zgadzam w stu procentach , nazwiska które podałem to nazwiska kolegów Wałęsy .
To twoje zdanie pokazuje że zaczynasz coś kumać , gratuluję .
zgadzasz się nawet nie wiesz z czym ...
bo nie masz pojęcia o czym napisałem tak byś nie zakumał ...i jak widać nie myliłem się ...;D
" jakiemu stoczeniu ulegli twoi kolesie ''solidaruchowi'' ;D
można tu przywołać nawet nie tylko najbliższych kolegów Wałęsy ale i to jak na pewnej płaszczyźnie on sam się stoczył "
''Tu się z tobą zgadzam w stu procentach''
nie masz więc bladego pojęcia o jaką 'płaszczyznę '' mi chodzi...;D
chcesz wiedzieć coś więcej czy wystarczy ci własna propaganda?