~~Białoszara Truskawka niezalogowany 31 sierpnia 2022r. o 13:03
[...]"System wyzysku, kastracja duszy fałszywy Bóg któremu służysz. Oddajesz wszystko, wszystko i więcej."
Dla mnie tylko złoto, srebro jako pieniądz się liczy.
pieprzone ''szwaby'' ;D
nawet Kaufland podniósł ceny chlebka mojego powszedniego o całe 40 groszy !!!!!!
skandal!!!!!!!
na dodatek skończyły się ''wakacje paliwowe'' i musiałem wybulić na paliwo o 24 grosze więcej niż przed ''wakacjami'' ...
a w pisDU z takim nie(rządem)...;D
wszędzie podwyzki, chleb zaraz po 10 będzie ....czynsz w góre, gaz , prąd, paliwa, zaraz zima i zaś problem z ogrzewaniem będzie.... takie tam drobnostki..... macie swój PIS i raj na ziemi .... do tego ratusz dowalił płatne parkowanie i banki kredytów nie dają na mieszkania .... mieli wracać rodacy z zagranicy a kolejni wyjezdzają ..... w tym kraju już nie da się normalnie żyć ..... do tego chore reformy szkolnictwa i nawiedzony minister
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.