Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie dramatycznie tracą oszczędności, drożyznę widać na każdym kroku
~~und niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 16:52
~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowy Len napisał(a): Dla mnie to może wszystko zdrożeć nawet 1000 procent mam to w dupie. Wyborcy pis niech mają za swoje tylko szkoda ludzi którzy nie są za tą formacją bo przy okazji oni też dostają po tyłku. Najlepsze czasy jakie pamiętam to były za PO, człowiek mógł się czegoś dorobić a teraz to jakieś niewolnictwo. Wtedy jak ktoś był zaradny i miał trochę oleju w głowie to sobie normalnie żył a teraz to dramat. Każda inicjatywa lub przejaw własnej zaradności i kreatywności jest traktowany wrogo. Lepiej być pieprzoną patologią uzależnioną od państwowej jałmużny, tak wtedy się jest obywatelem na 100 procent. Nikt wtedy aż tak jak teraz nie dokręcał śruby obywatelom. Owszem żadna władza nie jest krystaliczna, ale to co jest teraz to jest k....a szczyt. Miejmy tylko nadzieję że jeszcze wrócą normalne czasy i normalni ludzi, nie fanatycy obłąkani i zmanipulowani chorymi wizjami kilu osób które przez swoje dziwne ambicje, pęd do kariery, władzy i pieniędzy w pomieszaniu z wytycznymi globalistów doprowadzają ten kraj i ludzi do totalnego upadku, i zarazem zniewolenia moralnego i ekonomicznego. Oczywiście zaraz się odezwą tzw anty POwcy, ala mam to gdzieś. Pozdro dla wszystkich normalnie myślących.
Idiotów ci u nas pod dostatkiem,ty jesteś jednym z nich.Do Ciebie pasują słowa twojego guru niejakiego Tuska.POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ.

Jak w tej chwili nie zacytujesz całej wypowiedzi Tuska , to będę się modliła do Boga abyś jeszcze dziś wieczora w zdrowiu nie doczekał . Tacy jak Ty nie wiedzą co to Bóg,więc i modlić się nie potrafią.Lewactwo to stan umysłu.

Wspomnisz moje słowa , jeszcze dziś dostaniesz wylewu ,a jak Bóg pozwoli to może i zawału.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rubinowy Suchodrzew niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 16:53
~~PAP napisał(a): Wrzesień 2023. Tarcza Antyinflacyjna 29.

Mordawiecki : dopłata 30% do każdego bochenka chleba, ale nie więcej niż 15 złotych, dla najbiedniejszych emerytów. PiS troszczy się o ludzi. Za czasów naszych poprzedników nikt emerytom do chleba nie dopłacał.

A wiesz cwelu dlaczego nikt do chleba nie dopłacał bo wszystkich stać było na chleb który kosztował 1,80zł teraz kosztuje w sklepiku osiedlowym 7,5 zł ,
~~Rubinowy Suchodrzew niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 16:56
~~und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowy Len napisał(a): Dla mnie to może wszystko zdrożeć nawet 1000 procent mam to w dupie. Wyborcy pis niech mają za swoje tylko szkoda ludzi którzy nie są za tą formacją bo przy okazji oni też dostają po tyłku. Najlepsze czasy jakie pamiętam to były za PO, człowiek mógł się czegoś dorobić a teraz to jakieś niewolnictwo. Wtedy jak ktoś był zaradny i miał trochę oleju w głowie to sobie normalnie żył a teraz to dramat. Każda inicjatywa lub przejaw własnej zaradności i kreatywności jest traktowany wrogo. Lepiej być pieprzoną patologią uzależnioną od państwowej jałmużny, tak wtedy się jest obywatelem na 100 procent. Nikt wtedy aż tak jak teraz nie dokręcał śruby obywatelom. Owszem żadna władza nie jest krystaliczna, ale to co jest teraz to jest k....a szczyt. Miejmy tylko nadzieję że jeszcze wrócą normalne czasy i normalni ludzi, nie fanatycy obłąkani i zmanipulowani chorymi wizjami kilu osób które przez swoje dziwne ambicje, pęd do kariery, władzy i pieniędzy w pomieszaniu z wytycznymi globalistów doprowadzają ten kraj i ludzi do totalnego upadku, i zarazem zniewolenia moralnego i ekonomicznego. Oczywiście zaraz się odezwą tzw anty POwcy, ala mam to gdzieś. Pozdro dla wszystkich normalnie myślących.
Idiotów ci u nas pod dostatkiem,ty jesteś jednym z nich.Do Ciebie pasują słowa twojego guru niejakiego Tuska.POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ.

Jak w tej chwili nie zacytujesz całej wypowiedzi Tuska , to będę się modliła do Boga abyś jeszcze dziś wieczora w zdrowiu nie doczekał . Tacy jak Ty nie wiedzą co to Bóg,więc i modlić się nie potrafią.Lewactwo to stan umysłu.

Wspomnisz moje słowa , jeszcze dziś dostaniesz wylewu ,a jak Bóg pozwoli to może i zawału.

A ty szmato bogobojna zapamiętaj karma wraca więc uważaj żeby cię to nie dopadło co życzysz bliźniemu .
~~Szarawobiała Frezja niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 17:03
~~und napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowy Len napisał(a): Dla mnie to może wszystko zdrożeć nawet 1000 procent mam to w dupie. Wyborcy pis niech mają za swoje tylko szkoda ludzi którzy nie są za tą formacją bo przy okazji oni też dostają po tyłku. Najlepsze czasy jakie pamiętam to były za PO, człowiek mógł się czegoś dorobić a teraz to jakieś niewolnictwo. Wtedy jak ktoś był zaradny i miał trochę oleju w głowie to sobie normalnie żył a teraz to dramat. Każda inicjatywa lub przejaw własnej zaradności i kreatywności jest traktowany wrogo. Lepiej być pieprzoną patologią uzależnioną od państwowej jałmużny, tak wtedy się jest obywatelem na 100 procent. Nikt wtedy aż tak jak teraz nie dokręcał śruby obywatelom. Owszem żadna władza nie jest krystaliczna, ale to co jest teraz to jest k....a szczyt. Miejmy tylko nadzieję że jeszcze wrócą normalne czasy i normalni ludzi, nie fanatycy obłąkani i zmanipulowani chorymi wizjami kilu osób które przez swoje dziwne ambicje, pęd do kariery, władzy i pieniędzy w pomieszaniu z wytycznymi globalistów doprowadzają ten kraj i ludzi do totalnego upadku, i zarazem zniewolenia moralnego i ekonomicznego. Oczywiście zaraz się odezwą tzw anty POwcy, ala mam to gdzieś. Pozdro dla wszystkich normalnie myślących.

A ja dla lilki porosił bym o rozum, bo wygląda na to że jest przytruta i mało kapuje.
~~Don Kichot niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 17:07
~~Szarawobiała Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~und napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Lilia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowy Len napisał(a): Dla mnie to może wszystko zdrożeć nawet 1000 procent mam to w dupie. Wyborcy pis niech mają za swoje tylko szkoda ludzi którzy nie są za tą formacją bo przy okazji oni też dostają po tyłku. Najlepsze czasy jakie pamiętam to były za PO, człowiek mógł się czegoś dorobić a teraz to jakieś niewolnictwo. Wtedy jak ktoś był zaradny i miał trochę oleju w głowie to sobie normalnie żył a teraz to dramat. Każda inicjatywa lub przejaw własnej zaradności i kreatywności jest traktowany wrogo. Lepiej być pieprzoną patologią uzależnioną od państwowej jałmużny, tak wtedy się jest obywatelem na 100 procent. Nikt wtedy aż tak jak teraz nie dokręcał śruby obywatelom. Owszem żadna władza nie jest krystaliczna, ale to co jest teraz to jest k....a szczyt. Miejmy tylko nadzieję że jeszcze wrócą normalne czasy i normalni ludzi, nie fanatycy obłąkani i zmanipulowani chorymi wizjami kilu osób które przez swoje dziwne ambicje, pęd do kariery, władzy i pieniędzy w pomieszaniu z wytycznymi globalistów doprowadzają ten kraj i ludzi do totalnego upadku, i zarazem zniewolenia moralnego i ekonomicznego. Oczywiście zaraz się odezwą tzw anty POwcy, ala mam to gdzieś. Pozdro dla wszystkich normalnie myślących.

A ja dla lilki porosił bym o rozum, bo wygląda na to że jest przytruta i mało kapuje.

Jak masz coś cennego to już PISz testament .
31 sierpnia 2022r. o 17:07
~~Rubinowy Suchodrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a): Wrzesień 2023. Tarcza Antyinflacyjna 29.

Mordawiecki : dopłata 30% do każdego bochenka chleba, ale nie więcej niż 15 złotych, dla najbiedniejszych emerytów. PiS troszczy się o ludzi. Za czasów naszych poprzedników nikt emerytom do chleba nie dopłacał.

A wiesz cwelu dlaczego nikt do chleba nie dopłacał bo wszystkich stać było na chleb który kosztował 1,80zł teraz kosztuje w sklepiku osiedlowym 7,5 zł ,

Nie wykorzystuj cen markowego chleba , w markecie kosztuje 1,90 zł - ale cienias/ka.
31 sierpnia 2022r. o 17:13
~~und napisał(a):

Ktoś napisał: ~~PAP napisał(a): Wrzesień 2023. Tarcza Antyinflacyjna 29.

Opozycjoniści i cinkciarze wykorzystają wszystkie chwyty, jedni przeciw, inni wykorzystać sytuację i robić interes, bo i tak będzie na kogoś.
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
31 sierpnia 2022r. o 17:18
Ktoś napisał:

A ty szmato bogobojna zapamiętaj karma wraca więc uważaj żeby cię to nie dopadło co życzysz bliźniemu .

Jakby wracała to już by ci kanalio ten parchaty ,kłamliwy jęzor odpadł .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza