~~tak będzie napisał(a):Ktoś napisał: ~~5 zł na godzinę DONALD TUSK napisał(a): Daj spokój jasiowi bez 13 i 14 zdechł by jak pies , dobrze że teraz na grzybach trochę przeżyje .
Twój oszczany dziad nie dałKtoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Teraz Jasiu szykuj narrację na tunel do Świnoujścia, czy czekasz na sygnał z tefałen?
Twój oszczany dziad nie dał na jego budowę ani złotówki .Mam nadzieję ze nie dożyje jego uruchomienia .
A twój oszczany dziad dał?
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Są budowle ułatwiające funkcjonowanie dla obywateli danego regionu
no są... ale narracja jest inna
"Nie chodzi o to, czy tu będą mogły przepływać największe statki; od tego, by odbierać towar z największych statków, mamy inne porty; od tego, by ładować największe statki, mamy inne miejsca na wybrzeżu Rzeczypospolitej. Chodziło o to, by ta droga symbolicznie była otwarta"
symboliczna droga za 2mld... ja to bym jednak symbolicznie w coś innego zainwestował. Ale może to i dobrze, że zainwestowano w symboliczną drogę. Bo jakimś cudem ją skończono... noo prawie.... pomińmy szczegóły bo kogo obchodzi port w elblągu :D
Gdyby wydano je na coś innego, to pewnie 2 mld poszłyby w pisdu ;)
a tak... mamy symboliczną drogę... i fajnie. Co następne? Jakieś pomysły na kolejne "symboliczne" inwestycje za miliardy?
Pałac saski ma już chyba zarząd i pierwsze wypłaty dla niego za sobą... :D
ide na symboliczne piwko... albo osiem ;)
Interpretujesz na swój sposób , nie pozostaje nic innego jak zaakceptować ……
przypuszczam iż do każdej inwestycji można by dołożyć zwrot o lepszym przeznaczeniu kasiorki ,
najlepszą odpowiedz prawdopodobnie uzyskamy pytając mieszkańców danego regionu o potrzebie przekopu…………
Zapytano i jakoś nikt nie pieje z zachwytu poza pisem.
~~Balzac napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak będzie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~5 zł na godzinę DONALD TUSK napisał(a): Daj spokój jasiowi bez 13 i 14 zdechł by jak pies , dobrze że teraz na grzybach trochę przeżyje .
Twój oszczany dziad nie dał Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Teraz Jasiu szykuj narrację na tunel do Świnoujścia, czy czekasz na sygnał z tefałen?
Twój oszczany dziad nie dał na jego budowę ani złotówki .Mam nadzieję ze nie dożyje jego uruchomienia .
A twój oszczany dziad dał?
Buty swemu kupcie ,będzie miał łajza do trumny .