Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przekop mierzei wiślanej gotowy!!!!

~~młody wykształcony szalenie przystojny niezalogowany
18 września 2022r. o 9:53
~~KILL FUCK DIE napisał(a): Jęczysz to ty od 7 lat że złodzieje z peło poszli w PIZDU .

Mógłbyś jeszcze raz , po naszemu ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
18 września 2022r. o 9:57
~~Mateusz napisał(a): To jak coś zaboli, na przykład jak coś trafi w punkt, na przykład jak ktoś komuś powie prawdę w oczy, albo na przykład jak się komuś udowodni kłamstwo, to taki słowotok wtedy jest:D

W którym miejscu jest ta prawda , co do kłamstw Horusa , nie jestem w stanie wszystkich zdementować , jest ich tyle że głowa boli , np . podaje ceny węgla w Czechach , ceny węgla brunatnego o czym nie pisze i porównuje je z cenami węgla kamiennego w Polsce .
Pisze o cenach chleba , pod koniec roku chleb po 27 zł , cenach paliw po 10 zł i więcej , a teraz wylew słów bez ładu i składu , zero konkretów dużo bełkotu .
Dla mnie jest to specjalista od siania zamętu , paniki i kłamstw .

Do płaczka Horusa , przeszkadza tobie obnażanie twoich kłamstw i bełkotu , jest proste rozwiązanie , skończ z bełkotem i kłamstwami .
Hipokryto , odpowiadasz innym to dobrze , odpowiadają tobie to jęczysz .
~~Donek niezalogowany
18 września 2022r. o 9:58
~~młody wykształcony szalenie przystojny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~KILL FUCK DIE napisał(a): Jęczysz to ty od 7 lat że złodzieje z peło poszli w PIZDU .

Mógłbyś jeszcze raz , po naszemu ?

Po naszemu to ***** PIS i KACZORA
22258
#Horus nieaktywny
18 września 2022r. o 10:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mateusz napisał(a): To jak coś zaboli, na przykład jak coś trafi w punkt, na przykład jak ktoś komuś powie prawdę w oczy, albo na przykład jak się komuś udowodni kłamstwo, to taki słowotok wtedy jest:D

W którym miejscu jest ta prawda , co do kłamstw Horusa , nie jestem w stanie wszystkich zdementować , jest ich tyle że głowa boli , np . podaje ceny węgla w Czechach , ceny węgla brunatnego o czym nie pisze i porównuje je z cenami węgla kamiennego w Polsce .
Pisze o cenach chleba , pod koniec roku chleb po 27 zł , cenach paliw po 10 zł i więcej , a teraz wylew słów bez ładu i składu , zero konkretów dużo bełkotu .

Do płaczka Horusa , przeszkadza tobie obnażanie twoich kłamstw i bełkotu , jest proste rozwiązanie , skończ z bełkotem i kłamstwami .

nie łżyj manipulancie ;D
pisałem o WĘGLU w Czechach...ty łgarzu dopisałeś OD SIEBIE o węglu brunatnym...
po raz kolejny łżesz że to ja pisałem o wysokich cenach chleba...to były słowa PIEKARZA który obawiał się że po wzroście cen za energię albo ceny podniesie albo splajtuje po 15 latach działalności ...
więc nie łżyj kłamco przypisując mi czyjeś słowa...
teraz kiedy nie masz nic do napisania w sprawie tego ''kanału'' to odwracasz kota dupą co u ciebie jest normalne...
w kłamstwach NIKT tu ciebie nie przebije...masz to zapisane w genach ...;D
~~Bubu niezalogowany
18 września 2022r. o 10:06
Te duże statki teraz jeszcze nie mogą dopłynąć do portu w Elblągu bo inwestycja kończy się za rok. Ale jak tego przekopu nie było to te duże statki mogły dopłynąć do portu w Elblągu? Tak?
14240
M21W2
18 września 2022r. o 10:09
~~polak mały napisał(a):
Niemce na nie

Usprawiedliwia twój wpis Mały zasób wiedzy w tym temacie , przekop to pierwszy etap , drugi to pogłębienie toru wodnego do Elbląga , trzeci to modernizacja portu w tym mieście , całkowite zakończenie inwestycji zgodnie z programem wyznaczono na jesień 2023 r.
~~Donald Tusk niezalogowany
18 września 2022r. o 10:23
No wreszcie podsunęli mi program. PIS przekopał zgodnie z obietnicą mierzeję, a ja obiecuję że ją zakopię.
14240
M21W2
18 września 2022r. o 10:29
Ja
Horus napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mateusz napisał(a): To jak coś zaboli, na przykład jak coś trafi w punkt, na przykład jak ktoś komuś powie prawdę w oczy, albo na przykład jak się komuś udowodni kłamstwo, to taki słowotok wtedy jest:D

nie łżyj manipulancie ;D
pisałem o WĘGLU w Czechach...ty łgarzu dopisałeś OD SIEBIE o węglu brunatnym...
po raz kolejny łżesz że to ja pisałem o wysokich cenach chleba...to były słowa PIEKARZA który obawiał się że po wzroście cen za energię albo ceny podniesie albo splajtuje po 15 latach działalności ...
więc nie łżyj kłamco przypisując mi czyjeś słowa...
teraz kiedy nie masz nic do napisania w sprawie tego ''kanału'' to odwracasz kota dupą co u ciebie jest normalne...
w kłamstwach NIKT tu ciebie nie przebije...masz to zapisane w genach ...;D

Dzięki za wyjaśnienia , oszuście pisałeś o tanim węglu w Czechach , nie zaznaczając że jest to węgiel brunatny i o drogim w Polsce , drogim kamiennym , pisałeś kłamstwa że w Polsce brunatny jest po 2,5 - 3,5 tyś . co jest jeszcze większym kłamstwem , polski węgiel brunatny jest zdecydowanie gorszej jakości od czeskiego .

"Ile kosztuje węgiel brunatny?
Znalezione obrazy dla zapytania cena węgla brunatnego w polsce 2022
Cena tony węgla brunatnego wprost z kopalni to ok. 100-150zł, a w handlu detalicznym 250-350zł - im dalej od kopalni, tym drożej. "

Dziękuję że przyznałeś się że rozpowszechniasz fake newsy , ty potwierdzasz kim jesteś i jaki masz cel .

O kanale będę pisał po zakończeniu wszystkich trzech etapów - kanał - pogłębienie toru wodnego - modernizacji portu w Elblągu .
Ty Bob Budowniczy oceniasz dom po zawieszeniu wiechy czy po całkowitym oddaniu do użytku .

W tym temacie nie jestem prostackim krytykantem jak ty , nie widzę do tego powodu jak też nie widzę powodu do pochwał .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza