~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a): Niemiec ze wzruszenia płakał,gdy zobaczył ojcowiznę. Tak pięknie wyrenontowana, tylko ta świetlica szpeci.
~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie
~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie
~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszeciePan Adam pisał na Facebooku na temat świetlicy, Pani Izabela. P nie rodzina żyje tylko z ich synem a do każdego posta pisała komentarz oczywiście negatywny .
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszeciea skąd Pani jest?
No właśnie nie wiem. Ktoś mnie tak nazwał i postanowił w ten sposób oskarżyć mnie z 212kk czekam tylko że pod niewłaściwym drzewem szczekają