Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Adam Psiuch mijał się z prawdą
~~ niezalogowany
30 października 2022r. o 14:51
Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistorudy Migdałowiec niezalogowany
30 października 2022r. o 15:26
Niemiec ze wzruszenia płakał,gdy zobaczył ojcowiznę. Tak pięknie wyrenontowana, tylko ta świetlica szpeci.
~~Lazurowa Macierzanka niezalogowany
30 października 2022r. o 15:29
~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a): Niemiec ze wzruszenia płakał,gdy zobaczył ojcowiznę. Tak pięknie wyrenontowana, tylko ta świetlica szpeci.

Nie wstyd wam. Pamiętacie jak Psiucha w szkole zawsze oskarżano o kradzieże a kto ukradł :-) ci najbardziej szanowani i ci najbardziej krzyczący złodziej. Ja bym na waszym miejscu Jezusa poszukała żeby wam drogę wskazał bo błądzicie elito tego miejsca
30 października 2022r. o 15:45
~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie

~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie

No właśnie nie wiem. Ktoś mnie tak nazwał i postanowił w ten sposób oskarżyć mnie z 212kk czekam tylko że pod niewłaściwym drzewem szczekają
~~Elektryczna z krainy kredek niezalogowany
30 października 2022r. o 18:00
Pan Adam pisał na Facebooku na temat świetlicy, Pani Izabela. P nie rodzina żyje tylko z ich synem a do każdego posta pisała komentarz oczywiście negatywny .
~~Ułudka niezalogowany
30 października 2022r. o 18:03
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie

Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do" Lazurowa Macierzanka" "perłowy orzech"skąd te oskarżenia że pisała to Izabela.P ? To nie jest jej rodzina z tego co wiem a to że żyje z ich synem to jest inna sprawa nie mieszka tam bzdury piszecie
No właśnie nie wiem. Ktoś mnie tak nazwał i postanowił w ten sposób oskarżyć mnie z 212kk czekam tylko że pod niewłaściwym drzewem szczekają
a skąd Pani jest?
~~Grażynka niezalogowany
30 października 2022r. o 18:41
A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
30 października 2022r. o 18:45
Z wypowiedzi wynika że dużo nie zmieniło się od lat 80 i 90 widać mentalność ta sama i przykry zapach. Ci którzy chcą się czuć lepiej poniżając innych. Adam Psiuch to ojciec tylko jednej z pary rodzin wielodzietnych i pamiętam ze szkoły takie naprawdę przykre komentarze w stylu "ona znowu w ciąży ?" Hmm refleksji po latach żadnej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza