~~Grażynka napisał(a): A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
~~Atramentowy Złocień napisał(a): A co to znaczy Psiuuuchch?
~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grażynka napisał(a): A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
Myśl Grażyno myśl, dlaczego krzywo a dla picu to Cie rodzice zrobili
~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grażynka napisał(a): A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
~~Elektryczna z krainy kredek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grażynka napisał(a): A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
~~Ognistorudy Migdałowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Grażynka napisał(a): A ta nowa wiata to służy do używania jako budkę z piwem? Nie jestem budowlańcem nie jestem ale szłam dziś do kościoła i zauważyłam strasznie krzywo postawioną przymocowaną tylko dla picu ...dramat i poezja malowana
Daszek jest założy po to aby przypadkiem nikomu coś na głowę nie spadło z ruiny która jest obok świetlicy.
Ach czyli Adam prawdę mówił :-) widzicie jak go bolec info oczernił ? Struktury panowie fincjonariusze partii wstydu nie macie !
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Właściwie to teraz pomawianie panią Izabelę ojej to dopiero pomówienie. Nie radzę grozić mi w związku z tym że ja broniłam go przed zniesławieniem (dużo fotek poroniłam i waszych IP też). Do zobaczenia w prokuraturach - plecy w policji i partii proszę wykorzystać akurat badam powiązania w sam raz dla ABW
Zastosowana autokorekta