~~Marek napisał(a): Czy ktoś z radnych (opozycyjnych bo swoi wiadomo że wszystko przyklepią) mógłby sprawdzić ile miasto, a co za tym idzie nas, kosztuje utrzymanie Straży Miejskiej?
Drugie pytanie - jakie spektakularne akcje Straży Miejskiej odbyły się w minionym roku?
Podsumowując - ile oszczędności w budżecie miasta przyniesie likwidacja SM?
~~Marek napisał(a):
Drugie pytanie - jakie spektakularne akcje Straży Miejskiej odbyły się w minionym roku?
~~danek napisał(a): Straż Miejska jest potrzebna w Bolesławcu jak rybie ręcznik.
Kilkakrotnie dzwoniłem z prośbą o interwencję w sprawie samochodów parkujących w sposób blokujący niemal całą szerokość chodnika lub blokujących wyjazd z bramy i nigdy nie doczekałem się przyjazdu lub przybycia patrolu.
Po 20 min. oczekiwania rezygnowałem z dalszego czekania.
Szkoda pieniędzy na taką służbę.
~~Szaroczarna Wiekuistka napisał(a): ~~danek napisał(a): Straż Miejska jest potrzebna w Bolesławcu jak rybie ręcznik.
Kilkakrotnie dzwoniłem z prośbą o interwencję w sprawie samochodów parkujących w sposób blokujący niemal całą szerokość chodnika lub blokujących wyjazd z bramy i nigdy nie doczekałem się przyjazdu lub przybycia patrolu.
~~Płowy Zawilec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroczarna Wiekuistka napisał(a): ~~danek napisał(a): Straż Miejska jest potrzebna w Bolesławcu jak rybie ręcznik.
I bardzo dobrze że nie zareagowali konfidencie
A, to może ty tak parkujesz matole.
Odkleileś już wszystkie "kutasy" ze swojego samochodu ?