~~Kasztankowa Azalia napisał(a): A telewizja mówi że inne miasta dostają drugą turę.
Słabo oj słabo Bolesławiec
~~Ciemnoczerwona Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: ~
Do dnia dzisiejszego nie mam odpowiedzi od Posła Szymona Pogody , jutro ponowię pytanie , co z węglem .
Lucjan nie bądź natrętem , Pogoda jakby miał to by dał . Każdy tylko daj i daj , a nakop sobie jeden z drugim a nie dude zawracasz.
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwona Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~
Do dnia dzisiejszego nie mam odpowiedzi od Posła Szymona Pogody , jutro ponowię pytanie , co z węglem .
Lucjan nie bądź natrętem , Pogoda jakby miał to by dał . Każdy tylko daj i daj , a nakop sobie jeden z drugim a nie dude zawracasz.
A przyznasz się dlaczego kłamałeś , czym się różnisz od innych kłamców z PiS czy TVP .
~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza
~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza
~~Niebieskoszara Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza
Ten tevałen to cię wzorcowo wyedukoWAŁ
Zastosowana autokorekta