Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec nie dostał węgla mimo interwencji posła Szymona Pogody
~~Ciemnogranatowy Tojeść niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 17:59
~~Kasztankowa Azalia napisał(a): A telewizja mówi że inne miasta dostają drugą turę.
Słabo oj słabo Bolesławiec

A ty wierzysz w telewizję. Gratuluję IQ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 18:01
~~Ciemnoczerwona Rezeda napisał(a):
Ktoś napisał: ~

Do dnia dzisiejszego nie mam odpowiedzi od Posła Szymona Pogody , jutro ponowię pytanie , co z węglem .

Lucjan nie bądź natrętem , Pogoda jakby miał to by dał . Każdy tylko daj i daj , a nakop sobie jeden z drugim a nie dude zawracasz.
14240
M21W2
2 stycznia 2023r. o 18:09
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwona Rezeda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~

Do dnia dzisiejszego nie mam odpowiedzi od Posła Szymona Pogody , jutro ponowię pytanie , co z węglem .

Lucjan nie bądź natrętem , Pogoda jakby miał to by dał . Każdy tylko daj i daj , a nakop sobie jeden z drugim a nie dude zawracasz.

A przyznasz się dlaczego kłamałeś , czym się różnisz od innych kłamców z PiS czy TVP .
~~Mysa Tawułka niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 18:37
Węgla nie ma i nie będzie. Hehe
~~Mysa Tawułka niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 18:41
Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza
~~Liliowobiała Choina niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 18:58
~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza

Tylko ,że za Tuska jeździli po wioskach górnicy z ,,bieda szybów ''wałbrzyskich samochodami z przegrodami w każdej przegrodzie mieli 1 tonę ,nie dość ,że mieli ten węgiel tańszy jak na składach to jeszcze starszym ludziom wnosili do piwnic ,zaznaczam ,że ten węgiel palił się bardzo dobrze i nikt nie narzekał .
~~Niebieskoszara Żurawina niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 19:32
~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza

Ten tevałen to cię wzorcowo wyedukoWAŁ
~~Szarobłękitny Berberys niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 19:40
~~Niebieskoszara Żurawina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mysa Tawułka napisał(a): Nie rozumiem jak jeszcze pis musi zrobić w kakaowe Oko wyborców zeby przejrzeli na oczy. Tak tak wiem za Tuska też była nędza

Ten tevałen to cię wzorcowo wyedukoWAŁ

Aleś krec nięty

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza