Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy ktoś wie?

~~Asia niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 0:04
Przepraszam, że taki bzdurny temat zakładam, ale czy ktoś wie może, czy Pan, który pracuje jako farmaceuta w Aptece pod Klonami na Asnyka, jest może stanu wolnego? Nie mam śmiałości, aby do Niego zagadać, zresztą nie wiem nawet jak ma na imię. Wiem, że to desperackie, pewnie ktoś zaraz napisze, żebym się po prostu odważyła, albo że jestem ...em, że takie pytania na forum zadaję, ale proszę o wyrozumiałość. Naprawdę jestem totalnie nieśmiała i boję się ośmieszenia.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Asia niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 21:36
Zdaję sobie sprawę, że takich wiadomości nie podaje się raczej na forum publicznym, więc może podam swojego maila. Może ktoś będzie na tule uprzejmy, że napisze do mnie w wyżej wymienionej sprawie.
~~Asia niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 21:43
[email protected] Będę wdzięczna za pomoc.
~~Asia niezalogowany
27 stycznia 2023r. o 14:03
Chyba bez sensu ten mój post. Raczej nawet nikt w niego nie wejdzie, bo tytuł dałam taki, że nie wiadomo, o co chodzi. No cóż trudno.
~~Walęty niezalogowany
27 stycznia 2023r. o 14:22
Jak się wstydzisz to mogę ci kupić kondomy w aptece. Ale ładnie popruś :)
~~skorn niezalogowany
27 stycznia 2023r. o 14:23
~~Asia napisał(a): Chyba bez sensu ten mój post. Raczej nawet nikt w niego nie wejdzie, bo tytuł dałam taki, że nie wiadomo, o co chodzi. No cóż trudno.

Asia , ja to na pewno jestem stanu wolnego. Paweł , lekko pod 50-tkę , magister jak ten z apteki . Praktykujący katolik , prawicowiec . Także jak Ty nieśmiały , poraniony przez byłe partnerki. Już czuję motylki w brzuchu.
~~Asia niezalogowany
27 stycznia 2023r. o 14:30
No nie Panowie. Wy tu sobie jaja robicie z biednej, zakompleksionej kobiety, a to poważna sprawa jest. Można powiedzieć, sercowa.
~~Rudobrązowy Dziewięćsił niezalogowany
27 stycznia 2023r. o 19:24
skorn ,o tym że Ty pod 50-kę
to piszesz już ok 10 lat
Asiu uważaj
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza