Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy ktoś wie?

~~bazyliszek niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 10:41
ta pod 50 tkę , nie rozśmieszaj klucznicka bo padnie ze śmiechu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoszara Brodia niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 12:58
Ja myślę że Asia to bardzo młoda jest i w głowie trochę wiatr bo nikt tak by się nie pytał...czyżby młoda pani zwietrzyła dobrą partię? ;))

a propo.... zapisz się na szczepienie (pan szczepi) to sprawdzisz z bliska czy pan ma obrączkę) hahaa
~~Złocistozielony Kiścień niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 12:59
i to jest konkretna porada (darmowa)
~~Asia niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 13:49
Młoda to ja byłam już dobry czas temu. A śmiejcie się ze mnie, co mi tam. A może akurat ktoś zna odpowiedź na moje pytanie. Pytać nie grzech. Ze szczepieniem nie jest zły pomysł, tylko, że jeszcze nie słyszałam, aby osoba w wolnym związku nosiła obrączkę. Bo ja tam w związki się nie mieszam, a narzeczona czy dziewczyna nie jest przecież gorsza od żony. A co do skorna, to może sobie mieć lat, ile chce, bo najważniejsze jakim się jest człowiekiem, a wiek, to sprawa drugorzędna. Tylko niestety drogi skornie, ja to bardziej lewicowa jestem.
~~Granatowoszara Brodia niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 14:04
Ja jestem w nieformalnym zwiazku i noszę obrączkę, ma to dla mnie znaczenie symboliczne ze jestem w związku i zajęta... to dla uniknięcia, ,ewentualnego" podrywu...

Droga Pani... ten Pan to młody mężczyzna i jeśli już masz lata młodosci za sobą. ....
~~Złocistozielony Kiścień niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 14:42
ale się daliśmy wkręcić ,
ale wesoło jest
~~Asia niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 15:09
Komu wesoło, temu wesoło, ale w sumie...może i wesoło:]. A co do wieku, to taka stara też nie jestem, chociaż osiemnastu lat nie mam, jak by nie patrzeć.
~~Asia niezalogowany
28 stycznia 2023r. o 15:16
A tak ogólnie, to czy wiek jest aż tak ważny? Są Panowie którym podobają się młodsze kobiety, a są i tacy którzy wolą starsze, a nawet w wieku swoich babć. Tak samo z kobietami. Jak facet ma młodszą, to jest ok, a kobiecie to nie wolno? Zresztą o czym tu pisać, o gustach się nie dyskutuje. Ja tam uważam, że charakter jest najważniejszy, a nie wiek, wygląd, kolor skóry czy cokolwiek innego, choćby wyznanie. Tak więc może i ze skornem bym się dogadała, chociaż pisze, że praktykujący, prawicowy katolik jest, a ja na odwrót:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.