~~skorn napisał(a): To nieprawda. To ja skorn tylko kiedyś się sparzyłem i teraz dmucham na zimne bo nie chcę przechodzić po raz kolejny tego co mnie kiedyś spotkało a co przeżywam do dzisiaj jako osobistą tragedię.
~~Temu co żonę zdradzał napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): To nieprawda. To ja skorn tylko kiedyś się sparzyłem i teraz dmucham na zimne bo nie chcę przechodzić po raz kolejny tego co mnie kiedyś spotkało a co przeżywam do dzisiaj jako osobistą tragedię.
Nie dziwi że ten szujowaty podszywa się teraz pod Skorna. Musi mieć wroga.
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Temu co żonę zdradzał napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): To nieprawda. To ja skorn tylko kiedyś się sparzyłem i teraz dmucham na zimne bo nie chcę przechodzić po raz kolejny tego co mnie kiedyś spotkało a co przeżywam do dzisiaj jako osobistą tragedię.
Nie dziwi że ten szujowaty podszywa się teraz pod Skorna. Musi mieć wroga.
Zapomniałeś dopisać łachu cmentarny że zdradzał żonę z Twoją żoną, rogaczu ty :)
Prawda prawda.
Ta pierwsza była brzydka jak noc ruda i głupia jak cep. Ożeniłem się bo po pijaku mi dała . Ale okazało się że ciążą fałszywa jak ona.
Teraz daje temu omnibusowi flako .Oboje warci siebie. Szkoda tylko tej żony co ciasta piecze.
~~Asia napisał(a): Panowie, no proszę Was, co to za słownictwo, co to za maniery. To publiczne forum jest, a Wy tu o jakiś zbokach, rogaczach i kapusiach. No dajcie spokój.