PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): spokojnie chłoptasie...
nad wszystkim panuję
znowu ruskich z jakichś porozumień wycofałeś i im tego nie powiedziałeś?
ty to jesteś gość ;))
~~J23 napisał(a): nie eskalować
PanM napisał(a): Nie infekujemy ?
~~J23 napisał(a): Ja na ten przykład wolę żeby mój syn żył bez względu na to jak będzie się nazywać kraina w której mieszka
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wiem że rosyjscy żołnierze mówią że są mięsem armatnim .
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Słabo wyszkoleni rosyjscy żołnierze schwytani przez Ukraińców opisują, że byli wykorzystywani jako mięso armatnie przez dowódców rzucających ich falami do szturmu.
M21W2 napisał(a): Pełznąc późną nocą wzdłuż linii drzew w kierunku umocnionych pozycji ukraińskich, rosyjski żołnierz z przerażeniem patrzył, jak jego towarzysze giną pod ogniem wroga.
Jak to ? Zmieniłeś zdanie i poglądy ? Przecież pisałeś, że ruskie to bezduszne kacapy, mordercy...itd... Jak pisałem, że w okopach walczą i giną ci co się nie znają a wojny wywołują ci którzy doskonale się znają i ze sobą rozmawiają byłem "ruską onucą" . Czy ty i tobie podobni macie własne poglądy i ocenę sytuacji ? Czy potraficie samodzielnie myśleć ? Jak posiałem, że dozbrajanie to eskalacja konfliktu i śmierć niewinnych młodych ludzi to Ty i tobie podobni wyśmiewaliście...." nie eskalować".... To jak sądzisz .... dzieciaki mają ginąć w imię politycznych ambicji, dozbrajania po obu stronach konfliktu czy jesteś za bezkrwawym zakończeniem ? Ja na ten przykład wolę żeby mój syn żył bez względu na to jak będzie się nazywać kraina w której mieszka.............!!!!!
Ooo, pacyfista - parodysta się odezwał. Ty lepiej dobrowolnie jedź za Bajkał
PIS-PO-PRL napisał(a):
nie eskalować
nie eskalować
i tego się trzymajmy
PIS-PO-PRL napisał(a): ooo
i kierowca nawet załapał
nie eskalować
PIS-PO-PRL napisał(a): przynajmniej szczerze... obojętne kierowcy, jaki but nad synem wisi
byle jeść dali :D
PanM napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): spokojnie chłoptasie...
nad wszystkim panuję
znowu ruskich z jakichś porozumień wycofałeś i im tego nie powiedziałeś?
ty to jesteś gość ;))
Nie infekujemy ?
czy do ciebie dociera słowo pisane?...jeszcze raz -nie cytuj czegokolwiek gdzie jest zaznaczone ''falco''
masz tu nowego kolegę i z nim sobie pisz i jego cytuj...