PIS-PO-PRL napisał(a):Chciałem troszkę urozmaicić monotonię
nie eskalujemy
po pierwsze ;))
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): ooo
i kierowca nawet załapał
nie eskalować
Ja od początku tłumaczyłem, że dozbrajanie to eskalacja, KUKIZ15 też apelował ....nie eskalować...hehe
Ale nie PRL i jego misie ...Leopardy wysyłać. Amunicje wysyłać..... wszystko wysyłać !
Kto w końcu załapał ....? Hehe.... :D
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): przynajmniej szczerze... obojętne kierowcy, jaki but nad synem wisi
byle jeść dali :D
Dokładnie. Życie moich dzieci jest dla mnie ważniejsze niż walka Oooo ...... no właśnie o co ? Jesteś w stanie odpowiedzieć ?
Jak nie sierp i młot to w gwiazdki..... Co za różnica ?
Parodysto, Ukraina na ten przykład walczy o życie
PanM napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Chciałem troszkę urozmaicić monotonię
nie eskalujemy
po pierwsze ;))
Ale ok po pierwsze.
~~ruSSki mir napisał(a): Parodysto, Ukraina na ten przykład walczy o życie
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał:
Dokładnie. Życie moich dzieci jest dla mnie ważniejsze niż walka Oooo ...... no właśnie o co ? Jesteś w stanie odpowiedzieć ?
z kim ty chcesz pisać?
z tymi dla których Polska będzie jednym wielkim jankeskim ''fortem ''?
czy oni cokolwiek zauważyli w wypowiedzi ''bidona''?
a powiedział ...''walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
więc nich sobie i walczy ale u siebie i swoimi ...
a dzisiaj ktoś tu wcześniej pieprzył że ''zimna wojna'' się skończyła ...;D
~~J23 napisał(a): Dokładnie. Życie moich dzieci jest dla mnie ważniejsze niż walka Oooo ...... no właśnie o co ? Jesteś w stanie odpowiedzieć ?
qwax_ napisał(a): Nie eskalować !
Dlatego najlepiej wysłać jeszcze więcej broni na Ukrainę.
To jedyny "sposób" ;)
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ruSSki mir napisał(a): Parodysto, Ukraina na ten przykład walczy o życie
Ten dalej bredzi jak oderwany granatem od TVP..... ! Ukraina ? Młodzi chłopcy wcieleni na siłę do armii walczą o życie .....zarówno z jednej jak i drugiej strony !
Falco111 napisał(a): czy do ciebie dociera słowo pisane?...jeszcze raz -nie cytuj czegokolwiek gdzie jest zaznaczone ''falco''