Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

~~J23 niezalogowany
21 lutego 2023r. o 21:22
Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?
z tymi dla których Polska będzie jednym wielkim jankeskim ''fortem ''?
czy oni cokolwiek zauważyli w wypowiedzi ''bidona''?
a powiedział ...''walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''

I to jest całe "clou" ! ....walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
Dobrze nieukom przypomnieć, że wspomniany przepis dotyczy tylko i wyłącznie NATO więc kumaci rozumieją co nam chce zgotować starszy pan.......!

Do jutra !

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
21 lutego 2023r. o 21:23
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): czy do ciebie dociera słowo pisane?...jeszcze raz -nie cytuj czegokolwiek gdzie jest zaznaczone ''falco''

grozisz mi?
:D

# ''dulski'' ;D

tylko z forum mnie nie wyprowadź przez noc bardzo cie proszę ;))

a za ruskich traktaty rozwiązuj do woli :D

to do jutra janie... nie pisz za dużo, żebym nie musiał cytować ;))

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
21 lutego 2023r. o 21:25
~~ruSSki mir napisał(a): Japończycy też walczyli o życie - Parodysto

A Polacy nie walczyli zaaaa.... no właśnie..... za co ? Po co tyle przelanej krwi skoro teraz dobrowolnie wykonujemy rozkazy Brukseli pod przewodnictwem Niemiec oraz rozkazy zdrajców którzy sprzedali nas w Jaucie ?

Do jutra...
~~ruSSki mir niezalogowany
21 lutego 2023r. o 21:28
Niech ci się Nankin przysni
22744
Falco111 nieaktywny
21 lutego 2023r. o 21:32
a tobie My Lai...

Dopisane 21.02.2023r. o godz. 21:32:

~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?
a powiedział ...''walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''

I to jest całe "clou" ! ....walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
Dobrze nieukom przypomnieć, że wspomniany przepis dotyczy tylko i wyłącznie NATO więc kumaci rozumieją co nam chce zgotować starszy pan.......!

Do jutra !

trzymaj się ...spokojnej nocy...
~~Trudno nadążyć niezalogowany
21 lutego 2023r. o 21:54
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?

Do jutra !

"Niech każdy członek NATO wie i niech Rosja też wie, że atak na jednego z członków NATO, to atak przeciwko wszystkim, to jest święta przysięga bronienia każdej piędzi ziemi krajów NATO"
No ciekawe co starszy pan miał na myśli?
Trudno nadążyć ;)
~~Piwny Zaślaz niezalogowany
21 lutego 2023r. o 22:25
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wiem że rosyjscy żołnierze mówią że są mięsem armatnim .

Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Słabo wyszkoleni rosyjscy żołnierze schwytani przez Ukraińców opisują, że byli wykorzystywani jako mięso armatnie przez dowódców rzucających ich falami do szturmu.
M21W2 napisał(a): Pełznąc późną nocą wzdłuż linii drzew w kierunku umocnionych pozycji ukraińskich, rosyjski żołnierz z przerażeniem patrzył, jak jego towarzysze giną pod ogniem wroga.

Jak to ? Zmieniłeś zdanie i poglądy ? Przecież pisałeś, że ruskie to bezduszne kacapy, mordercy...itd... Jak pisałem, że w okopach walczą i giną ci co się nie znają a wojny wywołują ci którzy doskonale się znają i ze sobą rozmawiają byłem "ruską onucą" . Czy ty i tobie podobni macie własne poglądy i ocenę sytuacji ? Czy potraficie samodzielnie myśleć ? Jak posiałem, że dozbrajanie to eskalacja konfliktu i śmierć niewinnych młodych ludzi to Ty i tobie podobni wyśmiewaliście...." nie eskalować".... To jak sądzisz .... dzieciaki mają ginąć w imię politycznych ambicji, dozbrajania po obu stronach konfliktu czy jesteś za bezkrwawym zakończeniem ? Ja na ten przykład wolę żeby mój syn żył bez względu na to jak będzie się nazywać kraina w której mieszka.............!!!!!

Będąc w twojej sytuacji inaczej nie pasuje pisać ……
~~Terakotowy Słonecznik niezalogowany
22 lutego 2023r. o 9:02
Nasz najukochańszy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Metrohouse zaprasza