Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?
z tymi dla których Polska będzie jednym wielkim jankeskim ''fortem ''?
czy oni cokolwiek zauważyli w wypowiedzi ''bidona''?
a powiedział ...''walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): czy do ciebie dociera słowo pisane?...jeszcze raz -nie cytuj czegokolwiek gdzie jest zaznaczone ''falco''
grozisz mi?
:D
# ''dulski'' ;D
tylko z forum mnie nie wyprowadź przez noc bardzo cie proszę ;))
a za ruskich traktaty rozwiązuj do woli :D
to do jutra janie... nie pisz za dużo, żebym nie musiał cytować ;))
~~ruSSki mir napisał(a): Japończycy też walczyli o życie - Parodysto
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?
a powiedział ...''walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
I to jest całe "clou" ! ....walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
Dobrze nieukom przypomnieć, że wspomniany przepis dotyczy tylko i wyłącznie NATO więc kumaci rozumieją co nam chce zgotować starszy pan.......!
Do jutra !
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): z kim ty chcesz pisać?
I to jest całe "clou" ! ....walka o wolność będzie długa i nie ustąpimy. 2. Art. 5 to twarde zobowiązanie....''
Dobrze nieukom przypomnieć, że wspomniany przepis dotyczy tylko i wyłącznie NATO więc kumaci rozumieją co nam chce zgotować starszy pan.......!
Do jutra !
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wiem że rosyjscy żołnierze mówią że są mięsem armatnim .
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Słabo wyszkoleni rosyjscy żołnierze schwytani przez Ukraińców opisują, że byli wykorzystywani jako mięso armatnie przez dowódców rzucających ich falami do szturmu.
M21W2 napisał(a): Pełznąc późną nocą wzdłuż linii drzew w kierunku umocnionych pozycji ukraińskich, rosyjski żołnierz z przerażeniem patrzył, jak jego towarzysze giną pod ogniem wroga.
Jak to ? Zmieniłeś zdanie i poglądy ? Przecież pisałeś, że ruskie to bezduszne kacapy, mordercy...itd... Jak pisałem, że w okopach walczą i giną ci co się nie znają a wojny wywołują ci którzy doskonale się znają i ze sobą rozmawiają byłem "ruską onucą" . Czy ty i tobie podobni macie własne poglądy i ocenę sytuacji ? Czy potraficie samodzielnie myśleć ? Jak posiałem, że dozbrajanie to eskalacja konfliktu i śmierć niewinnych młodych ludzi to Ty i tobie podobni wyśmiewaliście...." nie eskalować".... To jak sądzisz .... dzieciaki mają ginąć w imię politycznych ambicji, dozbrajania po obu stronach konfliktu czy jesteś za bezkrwawym zakończeniem ? Ja na ten przykład wolę żeby mój syn żył bez względu na to jak będzie się nazywać kraina w której mieszka.............!!!!!
Będąc w twojej sytuacji inaczej nie pasuje pisać ……