Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co dalej z tobą Polsko?

~~Zbanowanych Jurek niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 15:30
~~Dawny twój znajomy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niezalogowany Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~

Ty się o mnie nie martw , ja dam sobie radę . Masz chyba kogoś w rodzinie , kto by oczekiwał twojej opieki , prawda. ?
Otrzymał ją od ciebie ,jutro święta.

Jakoś nie zauważyłem twojej kreatywności
życiowej , jesteś na tyle nieudolnym prostakiem
zwykłego własnego Nicka nie potrafisz zmontować ,
a o zyciu nie wspomnę ……;););)
Wesołego Alleluja i do przodu……D

Bla, bla, bla, bla . . Jutro Wielkanoc , pomogłeś najbliższym w Bolesławcu ?

A któremu to pomoc potrzebna …..
coś mnie ominęło ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Znajoma niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 16:20
Panie Jurku niech pan spędza zdrowo i wesoło święta , kto pana dobrze zna wie jakim świetnym bratem jest pan dla przypuszczam brata L , nienawiść i zawiść
to imię i nazwisko pana adwersarza .
Wesołych Świąt.
~~Czerwonokrwista Papryka niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 16:22
~~Znajoma napisał(a): Panie Jurku niech pan spędza zdrowo i wesoło święta , kto pana dobrze zna wie jakim świetnym bratem jest pan dla przypuszczam brata L , nienawiść i zawiść
Wesołych Świąt.

Co to za ksywa ,,brata L ''. , grypsujesz ?
~~Brunatnozielona Brodia niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 18:05
~~Młodziak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Brodia napisał(a): Nie rozumiem jak dalej można popierać tą pisowska bande złodziei. Podwyżki kredytów, prądu,brak węgla. Te bydlaki rżną nas na każdym kroku. Teraz już nagle węgiel 1500zl? Naprawdę??? Czy wy qurwa nie widzicie ze oni chcą nas dojechać? Mamy klepać biedę! Tak tak wiem za peło było to samo ale nie było aż takiej nędzy. Czekam na obelgi wyborców bo przecież pis najlepszy bo daje.

Powtarzasz się dziadek.
Święta Wielkanocne idą kumasz coś?

Że co robię?
~~Zbanowany Jurek niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 18:06
~~Znajoma napisał(a): Panie Jurku niech pan spędza zdrowo i wesoło święta , kto pana dobrze zna wie jakim świetnym bratem jest pan dla przypuszczam brata L , nienawiść i zawiść
Wesołych Świąt.

A weź się
~~Młodziak niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 19:10
~~Brunatnozielona Brodia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Młodziak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Brodia napisał(a): Nie rozumiem jak dalej można popierać tą pisowska bande złodziei. Podwyżki kredytów, prądu,brak węgla. Te bydlaki rżną nas na każdym kroku. Teraz już nagle węgiel 1500zl? Naprawdę??? Czy wy qurwa nie widzicie ze oni chcą nas dojechać? Mamy klepać biedę! Tak tak wiem za peło było to samo ale nie było aż takiej nędzy. Czekam na obelgi wyborców bo przecież pis najlepszy bo daje.

Powtarzasz się dziadek.
Święta Wielkanocne idą kumasz coś?

Że co robię?

Dziadek ty lepiej opowiedz jak wykładałeś kafelki przed wojną:)
~~Brudnozielony Pustynnik niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 20:14
Dla tego kraju nie ma już ratunku. Przyglupy popierający złodziei z pisu jestescie dnem
~~Onyx niezalogowany
8 kwietnia 2023r. o 20:27
~~Brudnozielony Pustynnik napisał(a): Dla tego kraju nie ma już ratunku. Przyglupy popierający złodziei z pisu jestescie dnem

Często bywa iż prawda ma drugie dno oszołomie , i tym drugim dnem omamił Tusk takich
zatrwożonych o los Polski kmiotków …………
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.