~~Burozielony Zawciąg napisał(a):Totalne bzdury piszesz ,ci pseudo rolnicy pracują około cztery miesiące w roku resztę czasu spędzają na handlu sprzętem ,samochodami lub dorabiają za granica ,zobacz czereśniaku jakimi autami jeżdżą te nieroby ja pracuję 20 lat w biurze i tylko mogę o tym pomarzyćKtoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Szkoda że nie protestują aby płacić ZUS a nie KRUS ,dostają dopłaty do paliw i do gruntu ,to jest niesprawiedliwe ,żaden przedsiębiorca nie ma takich ulg jak te nierobyOt głupia pipa, sama jesteś nierobem i pasożytem, próbowałaś kiedyś tej pracy raszplo? Swoje liczysz, a inny niech charuje i z pokłonem składa u stóp jaśnie hrabiny. Policz małpo ile dostajesz miesięcznie, a ile wychodzi rolnikowi za swoją ciężką pracę. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć rozum, którego tobie zabrakło.
~~jadzia napisał(a): ja pracuję 20 lat w biurze i tylko mogę o tym pomarzyć
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielony Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Szkoda że nie protestują aby płacić ZUS a nie KRUS ,dostają dopłaty do paliw i do gruntu ,to jest niesprawiedliwe ,żaden przedsiębiorca nie ma takich ulg jak te nierobyOt głupia pipa, sama jesteś nierobem i pasożytem, próbowałaś kiedyś tej pracy raszplo? Swoje liczysz, a inny niech charuje i z pokłonem składa u stóp jaśnie hrabiny. Policz małpo ile dostajesz miesięcznie, a ile wychodzi rolnikowi za swoją ciężką pracę. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć rozum, którego tobie zabrakło.
Totalne bzdury piszesz ,ci pseudo rolnicy pracują około cztery miesiące w roku resztę czasu spędzają na handlu sprzętem ,samochodami lub dorabiają za granica ,zobacz czereśniaku jakimi autami jeżdżą te nieroby ja pracuję 20 lat w biurze i tylko mogę o tym pomarzyć
Nie mówmy o przedsiębiorcach. A jak Pani źle to proszę się przebranżowić
~~jadzia napisał(a): Szkoda że nie protestują aby płacić ZUS a nie KRUS ,dostają dopłaty do paliw i do gruntu ,to jest niesprawiedliwe ,żaden przedsiębiorca nie ma takich ulg jak te nieroby