Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk rolników na rondzie Solidarności
~~Płoworuda Lantana niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 16:51
~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemy

Trza było do grabi brać się od małego a nie na studiować . Takim niedouczonym wykształciuchom zawsze i wszędzie będzie żle . Jeszcze nic straconego widzę dużą szanse pracy w chlewie albo w oborze . Praca lekka , łatwa i pachnàca , codziennie świątek i piątek . A jaki szacunek od przychówku , ho , ho.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowy tamaryszek niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:02
Zamilcz buraku. Myślisz że każdy chce być takim przygłupem jak ty? Bo po komentarzu widać kim jesteś .
~~Krasny Suchodrzew niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:07
Chłopie skończ się pogrążać i lepiej idź śmieci wynieść, bo dostaniesz paskiem po dupie od mamusi.
~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemy

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:16
Obudzili sie kilka tygodni po Konfederacji.
~~Bladofioletowy Nachyłek niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:17
Przedwyborczy cyrk. Każdy polityk będzie chciał przypodobać się wyborcom, a po wyborach powie, że jego słowa zostały wyrwane z kontekstu lub ich w ogóle nie pamięta, bo to dawno było.
~~ss niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:21
ukraina do gazu i to ich zboże na nich posiać !
~~Horus niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:25
Słowacja zakazuje przetwarzania ukraińskiego zboża i mąki. Wszystko przez wykrycie w niedozwolonego w Unii Europejskiej pestycydu. Sprawa ma zostać poruszona także na spotkaniu ministrów rolnictwa Grupy Wyszehradzkiej, Bułgarii i Rumunii.

Pełniący obowiązki ministra rolnictwa Słowacji Samuel Vlčan w rozmowie z telewizją JOJ24 przekazał, że do kraju sprowadzono 1500 ton ukraińskiej pszenicy, w której inspekcja wykazała zwiększoną ilość zakazanego w Unii Europejskiej pestycydu.

Chodzi o chloropiryfos, który w rolnictwie był wykorzystywany przez kilkadziesiąt lat. Zakaz jego wykorzystywania w Unii Europejskiej wszedł w życie w kwietniu 2020 roku. Wszystko przez wysoką toksyczność środka.

Słowacja nakłada surowy zakaz
Ministerstwo rolnictwa Słowacji poinformowało, że niezadowalające wyniki badań odnotowano w młynie w Kolárovie. W związku z tym zdecydowano o wprowadzeniu surowego zakazu przetwarzania i obrotu ukraińskiego zboża i mąki. Ministerstwo nie zaleca także importu plonów ze Wschodu.

oni potrafili wziąść wszystko krótko za ryj a u nas piSSowska Policja pilnuje przed polskimi rolnikami zakażonego ukraińskiego ''zboża'' by te bez przeszkód jechało sobie do ''polszy'' ;D
~~Burozielony Zawciąg niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 17:54
że żtrWę
I rozumiem, że żresz trawę jak na świętą krowę przystało, a nie to co wyprodukuje "nierób" rolnik. Brzydzę się takimi mądro- głupimi starymi babami. Co kształciły się za forsę rodziców, nie żadko i za nią matoły zdawały. Ten naprawdę mądry, nie wypowiadał by się tak po chamsku i bezczelnie, tylko właśnie takie "coś" jak ty, bez klasy, bez wiedzy, z zadartym nosem bo studia jakoś tam ukończyła. Szkoda tylko, że w samotności, omijana przez wszystkich, taka mądra musi siedzieć. Bo każdy takiego wrednego babska unika.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!