Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk rolników na rondzie Solidarności
~~Płowy zawilec niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:02
~~Burozielony Zawciąg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemy
że żtrWę
Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemy
I rozumiem, że żresz trawę jak na świętą krowę przystało, a nie to co wyprodukuje "nierób" rolnik. Brzydzę się takimi mądro- głupimi starymi babami. Co kształciły się za forsę rodziców, nie żadko i za nią matoły zdawały. Ten naprawdę mądry, nie wypowiadał by się tak po chamsku i bezczelnie, tylko właśnie takie "coś" jak ty, bez klasy, bez wiedzy, z zadartym nosem bo studia jakoś tam ukończyła. Szkoda tylko, że w samotności, omijana przez wszystkich, taka mądra musi siedzieć. Bo każdy takiego wrednego babska unika.

Na Żadko to ty możesz się wiesz co Czytelniku . Co na to powiesz MATOLE? To nie takie kobiety należy unikać a takich jak ty MATOŁÓW

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowoczerwony Kokornak niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:11
~~Płowy zawilec napisał(a):

Wolę robić błędy ortograficzne i być człowiekiem, niż kimś takim, kto niby "szkolony" a o człowieczeństwie pojęcia nie ma .
A ty MATOLE jesteś człowiekiem, czy taką bezuczuciową kukłą. Mnie możesz unikać na 10 kilometrów, nie zapłaczę i nie zatęsknię, lubię się otaczaj normalnymi ludźmi ;)
~~Płowy zawilec niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:20
~~Różowoczerwony Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowy zawilec napisał(a):

Wolę robić błędy ortograficzne i być człowiekiem, niż kimś takim, kto niby "szkolony" a o człowieczeństwie pojęcia nie ma .
A ty MATOLE jesteś człowiekiem, czy taką bezuczuciową kukłą. Mnie możesz unikać na 10 kilometrów, nie zapłaczę i nie zatęsknię, lubię się otaczaj normalnymi ludźmi ;)

Miarą człowieczeństwa jest też to jak się odnosisz do innych a to że od razu naskoczyłeś na kobietę w taki sposób nie mając pojęcia kim jest i jak zdobyła swoje wykształcenie już sporo o tobie mówi. Jeśli więc ty się otaczasz tak ,,normalnymi ,, ludźmi jak sam jesteś to ani nie ma co ci zazdrościć ani szukać cię w swoim otoczeniu.
~~Brunatnoczerwony Rozpław niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:22
Ciekawe ile milionów wyprowadza pod przykrywką afery zbożowej pisowskie kłamczuchy i złodzieje!!?!
~~Różowoczerwony Kokornak niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:33
~~Płowy zawilec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowy zawilec napisał(a):

Miarą człowieczeństwa jest też to jak się odnosisz do innych a to że od razu naskoczyłeś na kobietę w taki sposób nie mając pojęcia kim jest i jak zdobyła swoje wykształcenie już sporo o tobie mówi. Jeśli więc ty się otaczasz tak ,,normalnymi ,, ludźmi jak sam jesteś to ani nie ma co ci zazdrościć ani szukać cię w swoim otoczeniu.

Za darmo jej się zebrało ? Nie będę cicho, jak ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o pewnych sprawach, traktuje innych jak śmieci. Moi rodzice byli rolnikami, harowali od rana do wieczora, nie było wakacji, chorobowego, ani odpoczynku, a ktoś taki śmie pisać, że rolnik to nierób. I to według Ciebie jest na miejscu, dobrze napisała, tak ? Uprzedzę pytanie, dlaczego się nie uczyli. Bo ich rodziców nie było stać na to, a poza tym musieli zająć się tymi rodzicami i o studiach mowy nie było. Nie myśleli o sobie i swoich potrzebach, ale dali z siebie wszystko, żeby godnie zaopiekować się rodzicami, żeby nie brakło nam jedzenia i żeby było za co opłacić rachunki. A teraz myśl sobie o mnie co tylko chcesz.
~~Uczep wielolistny niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:34
Coś czuję że u góry Lucjan dostał kopniaka.
~~Białawy Tulipan niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:39
Ciekawe czy oszczerca grubas strajkuje? W końcu rolnik bo sery waży i z bimbrem za pan brat.
~~Złoty floks niezalogowany
14 kwietnia 2023r. o 18:41
A gdzież tam . Oni obaj z władzą pod rączkę . Cienkie bolki gotowi władzy dupę lizać za kilka groszy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza