~~Złoty floks napisał(a): A gdzież tam . Oni obaj z władzą pod rączkę . Cienkie bolki gotowi władzy dupę lizać za kilka groszy .
~~Burozielony Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemyże żtrWę
Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ukończyłam studia zrobiłam specjalizacje a taki nierób dostaje od państwa zapomogi dotację i ulgi tylko dlatego że jest leniwy i nieuk ,takie społeczeństwo promujemy I rozumiem, że żresz trawę jak na świętą krowę przystało, a nie to co wyprodukuje "nierób" rolnik. Brzydzę się takimi mądro- głupimi starymi babami. Co kształciły się za forsę rodziców, nie żadko i za nią matoły zdawały. Ten naprawdę mądry, nie wypowiadał by się tak po chamsku i bezczelnie, tylko właśnie takie "coś" jak ty, bez klasy, bez wiedzy, z zadartym nosem bo studia jakoś tam ukończyła. Szkoda tylko, że w samotności, omijana przez wszystkich, taka mądra musi siedzieć. Bo każdy takiego wrednego babska unika.Nikt mnie nie unika i nie jestem jeszcze stara nieuku wsiowy ,studia ukończyłam z pierwszą lokatą ,ale pewnie ty szary człowieczku nie wiesz co to znaczy ,proponuje zaprzestać wypowiadania się bo to chluby nie przynosi człowieczeństwu
~~jadzia napisał(a): Nikt mnie nie unika i nie jestem jeszcze stara nieuku wsiowy ,studia ukończyłam z pierwszą lokatą ,ale pewnie ty szary człowieczku nie wiesz co to znaczy ,proponuje zaprzestać wypowiadania się bo to chluby nie przynosi człowieczeństwu
~~Ciekawy napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Nikt mnie nie unika i nie jestem jeszcze stara nieuku wsiowy ,studia ukończyłam z pierwszą lokatą ,ale pewnie ty szary człowieczku nie wiesz co to znaczy ,proponuje zaprzestać wypowiadania się bo to chluby nie przynosi człowieczeństwu
Chwalisz się czy żalisz?
~~Różowoczerwony Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Nikt mnie nie unika i nie jestem jeszcze stara nieuku wsiowy ,studia ukończyłam z pierwszą lokatą ,ale pewnie ty szary człowieczku nie wiesz co to znaczy ,proponuje zaprzestać wypowiadania się bo to chluby nie przynosi człowieczeństwu
Chwalisz się czy żalisz?
Pewnie czeka na pokłony, za tą "lokatę " :D
Mądra, nie stara, z lokatą na papierku, bez lokaty w banku :D Ale co mu głupole możemy o tym wiedzieć :(
To muszą pisać zawistne ,nienawistne wyznawcy pisu .
Nikt tak jak oni nie nienawidzą mądrych ,wykształconych kobiet.
~~Ruda małpa napisał(a):
To muszą pisać zawistne ,nienawistne wyznawcy pisu .
Nikt tak jak oni nie nienawidzą mądrych ,wykształconych kobiet.