~~Szarawy Suchodrzew napisał(a): Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Tak, pani Aleksandra lekiem na całe zło. To ona, lekarka bez żadnej specjalizacji i doświadczenia, półtora roku po stażu, zrobi porządek w gminie! Jak trzeba, zwolni wszystkich i zastąpi swoimi kadrami z Lubania.
Jakim trzeba być idiotą, by uwierzyć w taki prymitywny przekaz. Zbudzimy się z ręką w nocniku bez pielęgniarek i lekarzy. Ich po prostu nie ma. Połowa z tych pracujących u nas jest w wieku emerytalnym, ale chce im się jeszcze chodzić do roboty. Pani Aleksandra z burmistrzem ich nareszcie zwolni i zapanuje taka szczęśliwość, że wszyscy będziemy zmuszeni szukać pomocy poza naszą gminą.
Przecież twierdzicie że jest beznadziejnie, wzorem jest Osiecznica. To oznacza iż gorzej być nie może. Obecnie lekarze chyba nie byli chętni podjąć rękawice teraz lament iż jest odoba która podjela wyzwanie.....
Tak tak jestem hejterem.....
Pisząc że wzorem jest Osiecznica, tylko potwierdzacie tezę że Wasza trójka nie ma zielonego pojęcia o sprawach związanych z gminą i służba zdrowia. Mi wystarczy na ten moment aby utwierdzić się w przekonaniu że próbujecie coś ugrać na tym terenie. A z kroplówką, to możecie pojechać do jednych z miejscowości gdzie są praktycznie cały czas jedne z drzwi otwarte.
Uwierzcie mi, odbijecie się na tym temacie jak od ściany. Lepiej żebyście się w ogóle nie wypowiadali.