~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Wam chodzi o jakość służby zdrowia czy aby pojeździć po Burmistrzu i Radnym?
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Moim zdaniem powołanie nowej p.o.dyrekora naruszyło obowiązujące prawo. Nadzór prawny wojewody powinien się tym zająć. Ważne, by jej działania ograniczyły się do bieżącego administrowania, ale ona, mimo braku kompetencji i doświadczenia, ma duuuże ambicje. Oby nie spowodowała szkód.
Jest za to zgodne ze zdrowym rozsądkiem i vetowaniem anarchii. Noe ma Dyrektora to kto np zatwierdzi płatności przelewy czy wynagrodzenia tego już Facebookowi kabareciarze nie zauważają.
Łatwo robić szopkę w sieci niż wziąć odpowiedzialność.
Plus dla Burmistrza i po. Dyrektor
~~pacjent napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Wam chodzi o jakość służby zdrowia czy aby pojeździć po Burmistrzu i Radnym?
Człowieku przecież tu nie ma służby zdrowia tylko zbywanie pacjentów . Ja już dawno uciekłem z całą rodziną do Ośrodka zdrowia w Osiecznicy ,naprawdę ci nieudacznicy powinni uczyć się od włodarzy Osiecznicy .Obsługa pacjentów jest tam wspaniała Ośrodek czysty zadbany a LEKARZE są kompetentni .Ostatnio dostałem wraz z żoną zaproszenie na badania kompleksowe 40 + ,po zrobieniu wyników zadzwoniła do mnie Pani Doktor na tele wizytę ,dopisała mi jeden lek na E receptę ,i umówiła mnie na bezpłatną wizytę w dniu wczorajszym z Panią doktor diabetolog ,wizyta była sensowna za co dziękuję .
~~Bławatny Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Moim zdaniem powołanie nowej p.o.dyrekora naruszyło obowiązujące prawo. Nadzór prawny wojewody powinien się tym zająć. Ważne, by jej działania ograniczyły się do bieżącego administrowania, ale ona, mimo braku kompetencji i doświadczenia, ma duuuże ambicje. Oby nie spowodowała szkód.
Jest za to zgodne ze zdrowym rozsądkiem i vetowaniem anarchii. Noe ma Dyrektora to kto np zatwierdzi płatności przelewy czy wynagrodzenia tego już Facebookowi kabareciarze nie zauważają.
Łatwo robić szopkę w sieci niż wziąć odpowiedzialność.
Plus dla Burmistrza i po. Dyrektor
Słuchaj misiu. Nawet jak by tak było to te finanse i tak dalej, nadal leża i pogłębią kryzys. Jak ktoś zostanie powołany nie zgodnie z prawem to te twoje argumenty tylko się pogłębią. Co tam prawo jo panie wim bo wim.
Osoba została powołana i to jest fakt. Czy spełniała wymagania chyba za wcześnie przesądzać. Może ma spryt i chęci kilka razy ważniejsze niż lata doświadczenia na papierze.... życie, macie jakiś PRL owski sposób myślenia.