Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa zarządzająca służbą zdrowia w Nowogrodźcu
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 21:00
Wam chodzi o jakość służby zdrowia czy aby pojeździć po Burmistrzu i Radnym?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pacjent niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 21:35
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Wam chodzi o jakość służby zdrowia czy aby pojeździć po Burmistrzu i Radnym?

Człowieku przecież tu nie ma służby zdrowia tylko zbywanie pacjentów . Ja już dawno uciekłem z całą rodziną do Ośrodka zdrowia w Osiecznicy ,naprawdę ci nieudacznicy powinni uczyć się od włodarzy Osiecznicy .Obsługa pacjentów jest tam wspaniała Ośrodek czysty zadbany a LEKARZE są kompetentni .Ostatnio dostałem wraz z żoną zaproszenie na badania kompleksowe 40 + ,po zrobieniu wyników zadzwoniła do mnie Pani Doktor na tele wizytę ,dopisała mi jeden lek na E receptę ,i umówiła mnie na bezpłatną wizytę w dniu wczorajszym z Panią doktor diabetolog ,wizyta była sensowna za co dziękuję .
~~Bławatny Cytryniec niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 21:48
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Moim zdaniem powołanie nowej p.o.dyrekora naruszyło obowiązujące prawo. Nadzór prawny wojewody powinien się tym zająć. Ważne, by jej działania ograniczyły się do bieżącego administrowania, ale ona, mimo braku kompetencji i doświadczenia, ma duuuże ambicje. Oby nie spowodowała szkód.

Jest za to zgodne ze zdrowym rozsądkiem i vetowaniem anarchii. Noe ma Dyrektora to kto np zatwierdzi płatności przelewy czy wynagrodzenia tego już Facebookowi kabareciarze nie zauważają.
Łatwo robić szopkę w sieci niż wziąć odpowiedzialność.
Plus dla Burmistrza i po. Dyrektor

Słuchaj misiu. Nawet jak by tak było to te finanse i tak dalej, nadal leża i pogłębią kryzys. Jak ktoś zostanie powołany nie zgodnie z prawem to te twoje argumenty tylko się pogłębią. Co tam prawo jo panie wim bo wim.
~~Brązowoszara Cykoria niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 21:53
Słusznie, tu nie ma służby zdrowia, tylko zbywanie pacjentów. Od lekarki słyszysz tylko, jak dużo ona ma pracy, "chwila-chwilunia", "proszę zadzwonić za godzinę", potem - znowu za godzinę, potem - lepiej przyjść o 13-tej - zbywanie pacjenta. Nikogo pacjent nie obchodzi. Jak w starym żarcie:
Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką.
Widząc to kierownik pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapier...l, że nie ma kiedy załadować.
28 kwietnia 2023r. o 21:56
~~pacjent napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Wam chodzi o jakość służby zdrowia czy aby pojeździć po Burmistrzu i Radnym?

Człowieku przecież tu nie ma służby zdrowia tylko zbywanie pacjentów . Ja już dawno uciekłem z całą rodziną do Ośrodka zdrowia w Osiecznicy ,naprawdę ci nieudacznicy powinni uczyć się od włodarzy Osiecznicy .Obsługa pacjentów jest tam wspaniała Ośrodek czysty zadbany a LEKARZE są kompetentni .Ostatnio dostałem wraz z żoną zaproszenie na badania kompleksowe 40 + ,po zrobieniu wyników zadzwoniła do mnie Pani Doktor na tele wizytę ,dopisała mi jeden lek na E receptę ,i umówiła mnie na bezpłatną wizytę w dniu wczorajszym z Panią doktor diabetolog ,wizyta była sensowna za co dziękuję .

Czyli jest konkurencja na rynku i o to chodzi. To teraz Zebrzydowa do Osiecznicy i lux po co wam na siłę ośrodek w Nowogrodźcu?

28 kwietnia 2023r. o 22:00
~~Bławatny Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Moim zdaniem powołanie nowej p.o.dyrekora naruszyło obowiązujące prawo. Nadzór prawny wojewody powinien się tym zająć. Ważne, by jej działania ograniczyły się do bieżącego administrowania, ale ona, mimo braku kompetencji i doświadczenia, ma duuuże ambicje. Oby nie spowodowała szkód.

Jest za to zgodne ze zdrowym rozsądkiem i vetowaniem anarchii. Noe ma Dyrektora to kto np zatwierdzi płatności przelewy czy wynagrodzenia tego już Facebookowi kabareciarze nie zauważają.
Łatwo robić szopkę w sieci niż wziąć odpowiedzialność.
Plus dla Burmistrza i po. Dyrektor

Słuchaj misiu. Nawet jak by tak było to te finanse i tak dalej, nadal leża i pogłębią kryzys. Jak ktoś zostanie powołany nie zgodnie z prawem to te twoje argumenty tylko się pogłębią. Co tam prawo jo panie wim bo wim.

Osoba została powołana i to jest fakt. Czy spełniała wymagania chyba za wcześnie przesądzać. Może ma spryt i chęci kilka razy ważniejsze niż lata doświadczenia na papierze.... życie, macie jakiś PRL owski sposób myślenia.
~~Alabastrowy Liliowiec niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 22:19
Nawet algorytm wiedział jaki ci nick przydzielić - ty po prostu masz fioła
~~Malinowy Głóg niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 22:59
Fioł, piszesz że spryt i chęci ważniejsze niż lata doświadczenia na papierze …..
Koniec wieszczę ci bliski oraz przypominam, że pycha kroczy przed upadkiem.
Pycha już poszła. Jest upadek. Fioł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza