Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brak lekarza nocnej i świątecznej pomocy w bolesławieckim szpitalu
~~Zielonkawobłękitny Mikołajek niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:18
Miechunka, ta Legnic to tak symbolicznie. Bo "Legnica" to i Jawor, Chojnów, czy inny Strzegom. poza tym i w Bolesławcu zdarza się, że szpital i pracujący w nim lekarze kogoś poważnie wyleczą czy udzielą profesjonalnej pomocy. Jedna jaskółka jednak wiosny nie czyni. Nigdy nie można oceniać całego systemu czy instytucji na podstawie pojedynczego przypadku. Fakt jest taki, że ogólnie i ludzi zarządzający bolesławieckim szpitalem i zatrudnieni w nim medycy, są hmm, kontrowersyjni. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że przyzwoite standardy w tej placówce utrzymuje jedynie w większości tzw. personel średni i salowe.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladofioletowy Szczodrzeniec niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:20
W tym szpitalu jest masakra!
~~Bladofioletowy Szczodrzeniec niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:21
Ja miałam z dzieckiem skierowanie na dziecięcy na usg- na oddział przyjęli ale USG NIE ZROBILI!
~~Jasnoczerwona Porzeczka niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:23
~~Bladofioletowy Szczodrzeniec napisał(a): Ja miałam z dzieckiem skierowanie na dziecięcy na usg- na oddział przyjęli ale USG NIE ZROBILI!

Robią tylko dzieciom poczętym . Jak się już urodzi , to radź sobie sam
~~Zenon niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:26
Gdzie jest dyrektor!!!!
Czy ktoś coś z tym zrobić???
Miałem sytuację jak wyżej...
Pan na SOR przyjął mnie w rejestracji z wiedzą ,że nie ma lekarza i kazał czekać po czym wyszła Pani i powiedziała ,że lekarza nie ma i nikt Panu tu nic nie zrobi...
~~Jasnoczerwona Porzeczka niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:45
Lekarze śpią na dyżurach,pielęgniarki boją się ich budzić .Pracują na kilku etatach i kiedyś muszą się wyspać.
~~Liliowa Metasekwoja niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:50
Redakcja zapomniała dzisiaj
o strażakach ?
~~Szarożółta Psianka niezalogowany
4 maja 2023r. o 19:57
~~Bolecnauta napisał(a): Ciekawa teoria. Są takie zastrzyki, które daje osobiście lekarz.
Tak są teoretycznie każdy każdą iniekcję dożylną powinien wykonać lekarz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.