Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Matołusz niezalogowany
23 września 2023r. o 14:49
~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: ~~daj ciumka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Teraz POmyleńcom źle, że benzyna tania ale chociaż im został paszkwil holand, to się cieszą.

Oglądałeś czy jedziesz TVP Info ? Co u Wawrzyka ,policzył już te dolary za wizy ?

A ty te dolary za te wizy widziałeś?

A ty? Pomyśl dlaczego.
Ja ci podpowiem dlaczego ich i ty nie zobaczysz. Nie dla psa kiełbasa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wstyd to kraść niezalogowany
23 września 2023r. o 14:52
~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: ~~daj ciumka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Teraz POmyleńcom źle, że benzyna tania ale chociaż im został paszkwil holand, to się cieszą.

Oglądałeś czy jedziesz TVP Info ? Co u Wawrzyka ,policzył już te dolary za wizy ?

A ty te dolary za te wizy widziałeś?

Sławek zegarek,to ile miał POupychane w meblach ??
złote dziecko platformy
~~Lucjan niezalogowany
23 września 2023r. o 15:04
Przestań z tym tandetnym zegarkiem. Ty patrz jaki zegarek na solidarnościowe strajki zakładał właściciel Azora. Nowak zegarek kupił za swoje a Piotrunia związkowiec ze składek frajerów.
~~Warrenjeapy niezalogowany
23 września 2023r. o 15:09
I'm just so excited that I stumbled upon this blog! Not merely has it happened to be astonishingly valuable for my opinion in situations of investigating critical info on a multitude of subject matter, yet it's already been a advanced way in my opinion to unite with some other customers who manifest analogous concerns. I discovered unexpectedly so plenty effective clues and means over here that are fully boosted me around my everyday everyday living, and I'm not able to pause to impart this web site by way of my buddies. Additionally, I tell that the can benefit all those treasured important info which they will discover the following in addition. I most certainly will surely be re-examining this websites time and time again again, as you will find time and again a consideration intriguing and promoting to pinpoint. say thank you for constructing such an spectacular structure, and I fail to wait around for to circulate this post with my mates. I already know that they may appreciate all of their precious detail that they'll be able to notice this place and. I'll surely be re-exploring this own site repeatedly just as before, as there's certainly regularly things engaging and exhilarating to uncover. Regards for forming such an superb stand!

I am vastly grateful for stumbling upon this web, seeing that it has gave me with unrivaled info and materials which I are able to use in my subjective and specialized operating life. I most certainly will unquestionably be propagating the word on the subject of this outstanding blog to my contacts and will maintain to take back to it continuously for more information.
If you want to uncover more info on it focus go to my very own internet-site: Great Marsh Estate Wedding Video
~~Pytanie 2 niezalogowany
23 września 2023r. o 15:09
Jak tefałen ogłosił, że film holand jest wspaniały to wszystkie pełoki skakały zachwycone bez oglądania?
~~Pistacjowa Laurowiśnia niezalogowany
23 września 2023r. o 15:12
Janusz byś na Barbie bo spać zaraz idę . A wiesz że Smoleńsk i Zielona Granica dostały takie same noty 2 na 10 . Tylko że dla Ciebie Zielona Granica to film życia a Smoleńsk to ostatnie dno . Tak to jest Faryzeusz .
~~Odpowiedź 2 niezalogowany
23 września 2023r. o 15:14
A ty tłuku zapewne skakałeś do góry z zachwytu po tym jak duda-mała litera zamierzona- obraził Polaków i Polki mówiąc o nich że to świnie.
~~Ciemnofioletowa Borówka niezalogowany
23 września 2023r. o 15:15
~~Pytanie 2 napisał(a): Jak tefałen ogłosił, że film holand jest wspaniały to wszystkie pełoki skakały zachwycone bez oglądania?

Ja jestem za PO i nie oceniam tego filmu i nie wiem czy będzie mi dane go kiedykolwiek obejrzeć, bo mnie on nie interesuje. Co mi teraz zrobisz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo