~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
a skąd mam wiedzieć że mnie teraz nie atakuje jakiś cichociemny??
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
O zbitych dowodach szprechaj.
Jesteś bezbłędny ??
Tłuku odstawiający tu show;);)
Choć byś poprawnie napisał sprechen ;);)
cóż przygarniał kocioł garnkowi;);)
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
O zbitych dowodach szprechaj.
Jesteś bezbłędny ??
Tłuku odstawiający tu show;);)
Choć byś poprawnie napisał sprechen ;);)
cóż przygarniał kocioł garnkowi;);)
Nie wymagaj od Polaka znajomości niemieckiego. Ty jako Niemiec masz nawet obowiązek go znać bo o zasadach poprawnej polszczyzny już zapomniałeś.
FERSZTEJEN ?
~~Jurko napisał(a): Cichociemny !!!
Poprawiam „niezbitych dowodów”
ulżyło ?? ;)
a jak oddasz głos na PiS to premia będzie od Jurko..;))
~~Baba Jaga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
A co ty nagle taki strachliwy? Ale do innych to piszesz coś o tym że mają coś o wielkich oczach.
tzn pismaku z Bożej łaski …!!
trzeba było lepiej tak ..coś mi coś podpowiada coś ty chyba masz coś do mnie coś …;););)
Hi hi hi