~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
a skąd mam wiedzieć że mnie teraz nie atakuje jakiś cichociemny??
O zbitych dowodach szprechaj.
Jesteś bezbłędny ??
Tłuku odstawiający tu show;);)
Choć byś poprawnie napisał sprechen ;);)
cóż przygarniał kocioł garnkowi;);)
Widzisz niemco - polaku? Zwraca ci się uwagę na błędy w pisowni zachęcając do nauki a ty dalej walisz byki jeden po drugim. Kończ waść -wstydu (sobie ) oszczędź
~~dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a): Cichociemny !!!
Poprawiam „niezbitych dowodów”
ulżyło ?? ;)
a jak oddasz głos na PiS to premia będzie od Jurko..;))
A co z fioletowym nosem ,przeszczep skóry może ?
~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Jurgen ty fluchtlingu. Jakie to są te twoje ,,zbite dowody,, ? Wyjaśnij to jak potrafisz.
Jak się ujawnisz ;);)
a skąd mam wiedzieć że mnie teraz nie atakuje jakiś cichociemny??
Jesteś bezbłędny ??
Widzisz niemco - polaku? Zwraca ci się uwagę na błędy w pisowni zachęcając do nauki a ty dalej walisz byki jeden po drugim. Kończ waść -wstydu (sobie ) oszczędź
Starych drzew się nie przesadza …
nie ważne są uniwersytety ukończone
ważne jak zostałeś wychowany ,
szanuj a będziesz szanowany !!!
Hmmm ile to fakultetów bym ukończył gdyby za zagorzałej komuny nie rabowali i 500+
dokładali na każde dziecko …..
~~Polak napisał(a): A co z resztą byków? Poprawisz je sam czy trzeba ci podpowiadać?
~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a)
Jesteś bezbłędny ??
Ty piszesz do kogoś ,,tłuku''? Ty ?
CHOĆBYŚ to mógł zrozumieć .
~~Polak napisał(a): Błąd w pisowni to też byk. Pisownia łączna lub rozłączna to błąd ortograficzny a więc BYK .
FERSZTEJEN ?