Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurek niezalogowany
9 listopada 2023r. o 20:04
Będzie ciężko lecz zwycięsko …
PiS pokona to przekleństwo…
Zwane niby koalicją….
Co nas straszą wciąż Policją…
Prokurator ma nas wsadzać ….
Niech przestaną już przesadzać ….
Nikt nikogo nie ukarze ….
Tak wskazują nam sondaże …..
Jedenasty listopada wskaże tego …
Złego DZIADA po desancie …
Do Brukseli lizał doooopsko…
Frau Angeli ….
Lecz patrioci Jarosława ….
Wiedzą co to HONOR -SŁAWA ….
Wyjdą tłumy na ulice …..
By pogonić Targowicę ….
Co ja stworzył Tusk niemota ….
PiS patrioci …
Koalicja to chołota ……
Amen…

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 20:38
~~bolecnauta napisał(a): Ten u góry to ekspert z SB bo on wszystko wie co kto kiedy i z kim taki drugi piątek?

żaden ze mnie ekspert ...po prostu czytam dużo bo to źródła wiedzy...
wiedzy przed którą ty drżysz ze strachu...;D
wspominasz Piątka i słusznie...tylko czy ty przeczytałeś chociaż jedną jego książkę?...jestem pewien że nie bo fakty z nich by cię zabiły...
kiedyś szalony Antonio ''dron'' groził że skieruje przeciwko niemu sprawę do sądu...co z tego wyszło?

wielkie ''G'' bo szalony Antek wiedział co by wtedy wyszło na światło dzienne nie za sprawą książki a tym kto z czym pojawi się w sądzie...
a wtedy cały obłąkany świat Antona Macjarewa runął by jak domek z kart wraz z nim...

dlatego też ty sam nigdy nie wejdziesz w żadną dyskusję na ten temat nieudolnie teraz chowając się z ''anonimem'' ;D
~~bolecnauta niezalogowany
9 listopada 2023r. o 20:55
Na twoją ripostę że tak powiem to mam odpowiedź taką...... może nawet nie taką ale może coś takiego......lub coś podobnego do takiego czegoś.......no takie coś jak na występie lub coś jak taka reakcja....... coś co często słychać jako reakcje np. podczas występu......lub coś jakby ktoś reagował na takiego jak ty....to coś o takie coś:....... hahahaha.
~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 21:01
no właśnie...
tyle masz do ''powiedzenia'' ignorancie...;D
~~bolecnauta niezalogowany
9 listopada 2023r. o 21:11
Na twoją ripostę powiem tak, nie czytam piątka podobnie nie czytam tuska. Wiem że polubienie takich twórców wywołało by u ciebie ekstazę a być może i nawet euforię no przykro mi z tego powodu.
~~ buk zapłać niezalogowany
9 listopada 2023r. o 21:15
~~bolecnauta napisał(a): Na twoją ripostę powiem tak, nie czytam piątka podobnie nie czytam tuska. Wiem że polubienie takich twórców wywołało by u ciebie ekstazę a być może i nawet euforię no przykro mi z tego powodu.

To gdzie jest 50 tysi wziątka dla księdza ???Kuzyn Naczelnika kopertę dał , i co ???
~~Barwinkowy Plektrantus niezalogowany
9 listopada 2023r. o 21:22
~~Jurek napisał(a): Będzie ciężko lecz zwycięsko …
PiS pokona to przekleństwo…
Zwane niby koalicją….
Co nas straszą wciąż Policją…
Prokurator ma nas wsadzać ….
Niech przestaną już przesadzać ….
Nikt nikogo nie ukarze ….
Tak wskazują nam sondaże …..
Jedenasty listopada wskaże tego …
Złego DZIADA po desancie …
Do Brukseli lizał doooopsko…
Frau Angeli ….
Lecz patrioci Jarosława ….
Wiedzą co to HONOR -SŁAWA ….
Wyjdą tłumy na ulice …..
By pogonić Targowicę ….
Co ja stworzył Tusk niemota ….
PiS patrioci …
Koalicja to chołota ……
Amen…

PuS to ohydna polityczna banda !
~~Stalowoniebieska Kalmia niezalogowany
9 listopada 2023r. o 21:22
Czy to prawda że każdy nauczyciel dostał bon za 2500 na laptopa za darmo.
PiS tak zadecydował a p.Tusk jeszcze im 1500 podwyżki da .Czy to prawda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.