Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Duda podpisał ustawę "Lex Tusk"
~~Julek niezalogowany
30 maja 2023r. o 19:10
~~Brązowoszary Czosnaczek napisał(a): To wytłumacz Julku dlaczego ten z cesarską emeryturą pcha się do polityki? Może ma kolejny nakaz od Władimira i z Berlina? Nie ciekawi cię to? Takie m.in. sprawy ma wyjaśnić Komisja.

Ja nie wymawiam trzech liter: el, eł i ly tak że nie wiem o co ci się rozchodzi. A poza tym bardzo dobrze, odstawić ich nawet na pińdziesiąt lat:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mariusz S niezalogowany
30 maja 2023r. o 19:15
Nasz " mądry" rząd nie różni się wcale od Putrina i Erdohana .Prowadzą politykę uciszenia opozycji i nie wygodnych polityków . Prowadzą politykę idącą w kierunku władzy absolutnej.Tylko patrzeć jak wprowadzą ustawy zabraniającej krytykowania rządu i ich polityki . Tak samo jak w Putrinowie. Tylko patrzeć jak unia odetnie nas od reszty mamony i nie będzie na szpitale ,szkoły,i resztę .Czy ktoś to powstrzyma???
~~Brązowoszary Czosnaczek niezalogowany
30 maja 2023r. o 19:29
Mariuszu S. a może tak konkrety? Jakie prawa zabrał nam - Polakom obecny rząd? I może dasz przykład partii, która nie działa na niekorzyść swoich oponentów politycznych? Takiś mądry, to wskaż ustawę zabraniającą krytykę władzy. A może podasz kwoty, które w ostatnich latach na szpitale i szkoły przekazała UE? Coś mi się zdaje, że kasę na te instytucje pochodzą z polskiego budżetu. Piszesz głupoty zgodne z propagandą opozycji i wy6daje ci się żeś posiadł wszystkie rozumy. Niestety, jesteś tylko "pożytecznym słupem" opozycji.
14240
M21W2
30 maja 2023r. o 19:37
~~Mariusz S napisał(a): Nasz " mądry" rząd nie różni się wcale od Putrina i Erdohana .Prowadzą politykę uciszenia opozycji i nie wygodnych polityków . Prowadzą politykę idącą w kierunku władzy absolutnej.Tylko patrzeć jak wprowadzą ustawy zabraniającej krytykowania rządu i ich polityki . Tak samo jak w Putrinowie. Tylko patrzeć jak unia odetnie nas od reszty mamony i nie będzie na szpitale ,szkoły,i resztę .Czy ktoś to powstrzyma???

Ciekawe są te brednie i pustosłowie niewolnika Euro Kołchozu .
Tusk brał udział w obaleniu pierwszego demokratycznie wybranego rządu Jana Olszewskiego teraz 4 czerwca w rocznicę tamtych wydarzeń organizuje manifestację w Warszawie , cel ten sam - rządza władzy i uznanie od Niemiec .
Kto tu jest za władzą absolutną UE i ich sług z Polski .

Dopisane 30.05.2023r. o godz. 19:37:

" Znajdzie się komora dla Dudy i Kaczora " - wpis godny faszysty zwolennika Tuska .
~~Falkonetti niezalogowany
30 maja 2023r. o 19:38
M21W2 napisał(a): ~~Falkonetti napisał(a):

Na pewno nie o Polskę którą rządzi UE , na pewno nie o Polskę jakiej Niemcy chcą - " Von der Leyen do Tuska: Drogi Donaldzie, uosabiasz nasze wartości ".
Na pewno nie o Polskę w której otumanią część narodu , dowody masz w wielu komentarzach w tym wszystkich Twoich wypełnionych pogardą do ludzi o odmiennych poglądach i wizji rozwoju Polski .
Na pewno nie o taką w której zdrajcy post solidarności w jednym szeregu z post komunistami będą prokuratorem , sądem , trybunałem konstytucyjnym .
Życzę Tobie i Tobie podobnym aby twoi wygrali , sobie tego nie życzę , pamiętam ich rządy po 1989 , zwijanie Polski .

no widzisz Lucjan...
ty walczyłeś i cię wydymali...ja nie walczyłem i też mnie wydymali...;D
Lucjan ...mnie zarzucasz ''pogardę'' doinnych a przecież ty nie różnisz się w tymodemnie...

mnie nie musisz życzyć zwycięstwa tej czy innej strony bo żadna z nich nie jest moją stroną ...

''moja strona'' to moje sprawy ,moje życie i moje decyzje...
a żadna strona , nawet ta którą tu sugerujesz , nie zrobi nic by to miało w jakiś odczuwalny sposób zmienić moje życie...

popatrz na to wszystko z innej strony- ponad trzydzieści lat upłynęło i co się tu zmieniło?...szalony antonio wraca ponownie do sprawy ''lustracji'' ....;D
osiem lat nie(rządu) piSS i teraz naszło ich ''olśnienie'' ...;D będą szukać ''szpionów'' tyle że w opozycji...
a u siebie? ;D

Lucjan pytanie...czy spółka państwowa Cargo wożąca do niedawna ''ruski wungiel'' jest umoczona w ''ruskie wpływy''? ;D
czy Falenta handlujący ''ruskim wunglem'' będzie świadkiem?
czy szalony antonio ''dron'' za swoje konszachty z ''ruskimi'' stanie przed komisją?
czy mkkwacz wytłumaczy się z tego o czym rozmawiał wieczorami z byłym agentem KGB?

ps. Świątek praktycznie wygrała...;D
30 maja 2023r. o 19:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mariusz S napisał(a): Nasz " mądry" rząd nie różni się wcale od Putrina i Erdohana .Prowadzą politykę uciszenia opozycji i nie wygodnych polityków . Prowadzą politykę idącą w kierunku władzy absolutnej.Tylko patrzeć jak wprowadzą ustawy zabraniającej krytykowania rządu i ich polityki . Tak samo jak w Putrinowie. Tylko patrzeć jak unia odetnie nas od reszty mamony i nie będzie na szpitale ,szkoły,i resztę .Czy ktoś to powstrzyma???

Ciekawe są te brednie i pustosłowie niewolnika Euro Kołchozu .
Tusk brał udział w obaleniu pierwszego demokratycznie wybranego rządu Jana Olszewskiego teraz 4 czerwca w rocznicę tamtych wydarzeń organizuje manifestację w Warszawie , cel ten sam - rządza władzy i uznanie od Niemiec .
Kto tu jest za władzą absolutną UE i ich sług z Polski .
Dopisane 30.05.2023r. o godz. 19:37: " Znajdzie się komora dla Dudy i Kaczora " - wpis godny faszysty zwolennika Tuska .

Lucjan...a mkkwacz popijał wódeczkę z Kiszczakiem...;D
pił ale nie łykał ...pił ale z obrzydzeniem...;D

nie wracaj do Magdalenki bo to wstyd jak tam się twoi układali z ''komuchami''
oj wkleił bym ci coś ale nie chcę ''eskalować'' ;D
~~Ryś niezalogowany
30 maja 2023r. o 19:46
Januś a do Brukseli kto uciekał?
30 maja 2023r. o 19:59
zalewska po ''deformie'' szkolnictwa i aferce z kontenerami PCK ...;D
kempa po aferce z ukradzionymi tornistrami z darów dla dzieciaków...;D
becia po aferze z zaginioną płytą z monitoringu kiedy to zderzyła się ''pancernym ''seicento...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.