M21W2 napisał(a): ~~Falkonetti napisał(a):
Na pewno nie o Polskę którą rządzi UE , na pewno nie o Polskę jakiej Niemcy chcą - " Von der Leyen do Tuska: Drogi Donaldzie, uosabiasz nasze wartości ".
Na pewno nie o Polskę w której otumanią część narodu , dowody masz w wielu komentarzach w tym wszystkich Twoich wypełnionych pogardą do ludzi o odmiennych poglądach i wizji rozwoju Polski .
Na pewno nie o taką w której zdrajcy post solidarności w jednym szeregu z post komunistami będą prokuratorem , sądem , trybunałem konstytucyjnym .
Życzę Tobie i Tobie podobnym aby twoi wygrali , sobie tego nie życzę , pamiętam ich rządy po 1989 , zwijanie Polski .
no widzisz Lucjan...
ty walczyłeś i cię wydymali...ja nie walczyłem i też mnie wydymali...;D
Lucjan ...mnie zarzucasz ''pogardę'' doinnych a przecież ty nie różnisz się w tymodemnie...
mnie nie musisz życzyć zwycięstwa tej czy innej strony bo żadna z nich nie jest moją stroną ...
''moja strona'' to moje sprawy ,moje życie i moje decyzje...
a żadna strona , nawet ta którą tu sugerujesz , nie zrobi nic by to miało w jakiś odczuwalny sposób zmienić moje życie...
popatrz na to wszystko z innej strony- ponad trzydzieści lat upłynęło i co się tu zmieniło?...szalony antonio wraca ponownie do sprawy ''lustracji'' ....;D
osiem lat nie(rządu) piSS i teraz naszło ich ''olśnienie'' ...;D będą szukać ''szpionów'' tyle że w opozycji...
a u siebie? ;D
Lucjan pytanie...czy spółka państwowa Cargo wożąca do niedawna ''ruski wungiel'' jest umoczona w ''ruskie wpływy''? ;D
czy Falenta handlujący ''ruskim wunglem'' będzie świadkiem?
czy szalony antonio ''dron'' za swoje konszachty z ''ruskimi'' stanie przed komisją?
czy mkkwacz wytłumaczy się z tego o czym rozmawiał wieczorami z byłym agentem KGB?
ps. Świątek praktycznie wygrała...;D