Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Duda podpisał ustawę "Lex Tusk"
~~Julek niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:08
No i ty po aferze z modero i nie tylko:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 maja 2023r. o 20:12
~~Falkonetti napisał(a): osiem lat nie(rządu) piSS i teraz naszło ich ''olśnienie'' ...;D będą szukać ''szpionów'' tyle że w opozycji...
a u siebie? ;D

Lucjan pytanie...czy spółka państwowa Cargo wożąca do niedawna ''ruski wungiel'' jest umoczona w ''ruskie wpływy''? ;D
czy Falenta handlujący ''ruskim wunglem'' będzie świadkiem?
czy szalony antonio ''dron'' za swoje konszachty z ''ruskimi'' stanie przed komisją?
czy mkkwacz wytłumaczy się z tego o czym rozmawiał wieczorami z byłym agentem KGB?

Janusz ja bym też chciał odpowiedzi na Twoje Pytania i wiele innych dotyczących rządów PO-PSL oraz lewicy dlatego jestem nie za bojkotem komisji przez totalną opozycję tylko ich udział w komisji i odpowiedź Polakom jaka jest prawda .

Znasz wypowiedź działaczek lewicy i PO o nie transmitowaniu posiedzeń , czego się boją ?
~~Smakosz niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:13
A ja lubię ruskie pierogi i co mi zrobicie , dzięcioły
~~Kokosz niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:17
A ja wolę barszcz ukraiński i co lemingu?
~~Konopna Szarotka niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:21
M21W2 napisał(a): ~~Falkonetti napisał(a): osiem lat nie(rządu) piSS i teraz naszło ich ''olśnienie'' ...;D będą szukać ''szpionów'' tyle że w opozycji...
a u siebie? ;D

Lucjan pytanie...czy spółka państwowa Cargo wożąca do niedawna ''ruski wungiel'' jest umoczona w ''ruskie wpływy''? ;D
czy Falenta handlujący ''ruskim wunglem'' będzie świadkiem?
czy szalony antonio ''dron'' za swoje konszachty z ''ruskimi'' stanie przed komisją?
czy mkkwacz wytłumaczy się z tego o czym rozmawiał wieczorami z byłym agentem KGB?

Janusz ja bym też chciał odpowiedzi na Twoje Pytania i wiele innych dotyczących rządów PO-PSL oraz lewicy dlatego jestem nie za bojkotem komisji przez totalną opozycję tylko ich udział w komisji i odpowiedź Polakom jaka jest prawda .

Znasz wypowiedź działaczek lewicy i PO o nie transmitowaniu posiedzeń , czego się boją ? Dokładnie czego się boją.Ludzie niewinni a za takich się uważają nie mają podstaw do strachu i z podniesiona głowa niech idą bronić swojej niewinności.

14240
M21W2
30 maja 2023r. o 20:21
~~Falkonetti napisał(a): Lucjan...a mkkwacz popijał wódeczkę z Kiszczakiem...;D
pił ale nie łykał ...pił ale z obrzydzeniem...;D

nie wracaj do Magdalenki bo to wstyd jak tam się twoi układali z ''komuchami''
oj wkleił bym ci coś ale nie chcę ''eskalować'' ;D

Janusz skończ z dziecinadą , używaj imienia i nazwiska , tak to wstyd że się układali moi z Twoimi , takiej dyskusji potrzebujesz , ani to nie byli moi ani mam nadzieję nie Twoi .
Ja się od zdrajców post solidarności odciąłem , nie bardzo widać abyś Ty odciął się od post komunistów tego do dziś aktywnego układu z Magdalenki , był Wałęsa - Kiszczak , dziś jest Tusk - Czarzasty .
~~Amerykańskie pierogi niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:27
~~Smakosz napisał(a): A ja lubię ruskie pierogi i co mi zrobicie , dzięcioły

Za takie coś, to CzeKaPiS będzie na długoletnie ciężkie roboty wysyłało! Nie ma i nigdy nie było ruskich pierogów!
~~Falkonetti niezalogowany
30 maja 2023r. o 20:34
Lucjan...przecież to nie ja a szalony antek'' dron'' wraca do lustracji..
ja mam gdzieś tamtą Magdalenkę i obecną ...
ja mam gdzieś tamtych ''zdrajców'' i podobnie obecnych...
a obecni to np. jeden duda z drugim dudą ...;D
Lucjan ...nie szukaj sam wrogów bo sam nie wiesz z której strony sami cię odnajdą jak nie będziesz już do niczego potrzebny...

to mądre słowa ,mądrego człowieka i cytuję a właściwie prawie cytuję bo dokładnie nie pamiętam...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.