~~Falkonetti napisał(a): Lucjan...przecież to nie ja a szalony antek'' dron'' wraca do lustracji..
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Falkonetti napisał(a): Lucjan...przecież to nie ja a szalony antek'' dron'' wraca do lustracji..
Co mnie obchodzi co chce Antoni , ja mam swoje zdanie w tym temacie .
Najgorsze co się mogło wydarzyć po 1989 roku to brak dekomunizacji , teraz jest na to za późno .
Nie rozumiem zdania o szukaniu wrogów , kim oni według Ciebie są .
~~Jasnopomarańczowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Falkonetti napisał(a): Lucjan...przecież to nie ja a szalony antek'' dron'' wraca do lustracji..
Co mnie obchodzi co chce Antoni , ja mam swoje zdanie w tym temacie .
Najgorsze co się mogło wydarzyć po 1989 roku to brak dekomunizacji , teraz jest na to za późno .
Nie rozumiem zdania o szukaniu wrogów , kim oni według Ciebie są .
Panie Lucjanie, szkoda, że nie było dekomunizacji. Ma Pan rację. Ale teraz znowu mamy socjalistów-bolszewików u władzy, bo właśnie powołali coś na wzór CzeKa tow. Dzierżyńskiego. Czy nie sądzi Pan, że teraz też przydałaby się dekomunizacja/debolszewizacja?
jestem ZA
Pozamykać wszystkich byłych solidaruchów, komunistów , esbeków, lewaków.
~~Falkonetti napisał(a): chodzi o to Lucjan że można żyć bez wrogów...zajmować się sobą ,zajmować się wszystkim tym co ciebie ,mnie bezpośrednio otacza...
nie ulegać tym którzy są gotowi zrobić wszystko byś nie czuł się sobą a był tylko marionetką ...bo jeśli ulegniesz bezkrytycznie jakiejkolwiek stronie w drugiej będziesz widział wrogów ...
to tak ogólnie ..
~~Jasnopomarańczowy Aster napisał(a): Panie Lucjanie, szkoda, że nie było dekomunizacji. Ma Pan rację. Ale teraz znowu mamy socjalistów-bolszewików u władzy, bo właśnie powołali coś na wzór CzeKa tow. Dzierżyńskiego. Czy nie sądzi Pan, że teraz też przydałaby się dekomunizacja/debolszewizacja?
~~Czarny Żeniszek napisał(a): jestem ZA
Pozamykać wszystkich byłych solidaruchów, komunistów , esbeków, lewaków.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Falkonetti napisał(a): chodzi o to Lucjan że można żyć bez wrogów...zajmować się sobą ,zajmować się wszystkim tym co ciebie ,mnie bezpośrednio otacza...
nie ulegać tym którzy są gotowi zrobić wszystko byś nie czuł się sobą a był tylko marionetką ...bo jeśli ulegniesz bezkrytycznie jakiejkolwiek stronie w drugiej będziesz widział wrogów ...
to tak ogólnie ..
To pasuje tak do mnie jak i do Ciebie , szkoda że tego nie widzisz .