~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 13:54
gość sobie ''jaja'' robi ...;D
a jak jest taki ''kozak'' to niech zacznie od naszego lokalnego podwórka...;D
jak chce skończyć tu z drożyzną ?...jaki ma sposób na zlikwidowanie złodziejstwa tu w naszym grajdołku ?
no chyba że napisze lub powie w tym ''wywiadzie'' że tu nic takiego nie ma miejsca...;D
zresztą co to za ''wywiad'' jak zestaw pytań już dostał z redakcji i jak się domyślam trudnych pytań tam nie uświadczysz...;D
~~Żółta Sośnica niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 14:07
Właśnie! Skończmy że złodziejstwem, krzyczy złodziej Donald Tusk. I taki złodziej ma czelność przemawiać do ludzi. Żenada. Nikt mu jego złodziejstwa nie daruję i nikt go już nie dopuścić do koryta. Wypad do Berlina na klęcznik!
Panie Sas nie wiem jaki będzie wynik wyborów , wiem że mógłbym Panu napisać jakie obietnice składały poprzednie ekipy , nie widzę w tym żadnego sensu , życzą powrotu do władzy , lewicy z PO .
Obietnice Pańską zapamiętam , przypomnę te obietnice bolesławieckiemu krzykaczowi populiście .
Zapraszam do wzięcia udziału w tej debacie na forum , mam nadzieję że nie braknie Panu odwagi zaprezentować jak to zrobicie aby Polska jak wynika z Pańskiej wypowiedzi była krajem "mlekiem i miodem płynącym ".
~~Biała Konwalia niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 14:08
Skończmy ze złodziejstwem - zamknijmy kopalnię w Turowie na życzenie Niemiec gdzie ich kopalnie w niedalekim sąsiedztwie fedrują na maxa, a elektrownie dymią aż miło.
Ps. a jak się szło w towarzystwie kolegów Urbana z NiE i kolegów mordercy ks. Popiełuszki? Jak się szło ze starymi komuchami Milerem, Cimoszewiczem, Czarzastym i innymi takimi? Jak się szło z bluzgami na ustach w towarzystwie dzieci? Kim wy w ogóle jesteście?
~~Żółta Jukka niezalogowany 7 czerwca 2023r. o 14:09
Jeszcze bym miał takie pytanie do tego pana. Czy chodzenie po mieście z bandą rzucającą mięsem jest dobrym sposobem na "przywracanie uśmiechu"?
Bo ja w takim przypadku mam zgoła odmienne uczucia. Tfuuuuuu!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.