Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~liczyrzepa niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:44
Tak, ma być fajnie, kolorowo i z uśmiechem. Tacy fajnopolacy których rusek i niemiec poklepuje po plecach i dyma ile wleźle. Nie rozumie pan jak działa gospodarka europy, tam też jest konkurencja. Polska ma być klientem Europy i kolonią taniej siły roboczej. Silna Polska nie jest na rękę pńastwom zachodnim. Przyjaźń to co innefo niż biznes, a tu każde państwo walczy o swoje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jerzy Matuszewski niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:52
... czy Sas już powiadomił prokuratora o tym złodziejstwie? Zatajanie wiedzy o przestępstwie, jest karalne!
~~hgw niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:57
M21W2 napisał(a): Dzięki Panie Sas przekonał mnie Pan żeby nie głosować na Totalną opozycję

Nie łżyj!! I tak nie miałeś zamiaru. Tak jak ja nie mam zamiaru głosować na Totalną prawicę!
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 15:01
Jeszcze jedno Panie Sas , było spokojnie , kulturalnie bo nie było tam takich ludzi jak Pan i Pańscy wyznawcy na wiecu prezydenta Andrzeja Dudy .
Przypomnę , gwizdki , wrzaski , obelgi , jedno wielkie chamstwo ludzi nawiedzonych .
~~Żółta Nasturcja niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:01
No jak pan chce budować szczęście i uśmiech w oparciu o polityków to gratuluję. na pewno ludzie będą szczęśliwi za Tuska, już raz byli... Tak się uśmiechali, że im łzy szczęścia po plecach spływały jak im wiek emerytalny podniósł, ukradł nasze pieniądze z OFE, kiedy młodzi płacili podatki, rodziny były bez wsparcia, wyjeżdżaliśmy masowo za granicę, a policja strzelała do górników JSW, "ch..j d..pa i kamieni kupa..." Tak, byliśmy wtedy szczęśliwi i uśmiechnięci.... Pan zionie nienawiścią nie z powodów gospodarczych, tylko ideologicznych, po prostu jest pan lewicowcem, a oni tez już rządzili... och jak wtedy za komuny byliśmy szczęśliwi, demokracja kwitła a ludziom żyło się dostatniej... Daj pan spokój...
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:03
oj Lucjan ,Lucjan...
widzisz jak cię podsumowano?
ty i głosowanie na opozycję? ...ty przecież boisz się udzielić odpowiedzi na pytania które ci wcześniej zadano i ja poniekąd twój strach rozumiem...
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 15:06
~~hgw napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dzięki Panie Sas przekonał mnie Pan żeby nie głosować na Totalną opozycję

Nie łżyj!! I tak nie miałeś zamiaru. Tak jak ja nie mam zamiaru głosować na Totalną prawicę!

Nie umiesz czytać , życzę zwycięstwa PO i Lewicy , przyznam że sam ręki do tego nie przyłożę , precz z układem z Magdalenki i ich kontynuowaniem przez Tuska i Czarzastego .
~~Krwawosiny Kokornak niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:10
W Turowie znowu sąd z Warszawy przywrócił uśmiech? Tak będziecie przywracać uśmiech?
No to gratuluję tego uśmiechu dla kilku a dla tysięcy pozbawienie miejsc pracy. Dziękuję za ten uśmiech niech go pan zachowa dla siebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza