Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 14:13
Nie zamierzam startować ale składam obietnice , takie bredzenie w stylu menela z pod budki z piwem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nowa Polska niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:19
Ja nie jestem politykiem. Ale proponuje RESET dla polityków.
Jest nas tylu ludzi a nie potrafimy sobie poradzić z tymi darmozjadami.
1. Wypłata 3k brutto.
2.Żadnych przywilejów.
3.Rejestrowany czas pracy (kontrolowany online przez suwerena, 3 nieobecnosci w pracy i out)

Podatki obniżka do 10%, tak jak jest w biblii (dziesiecina) raz zapłacone od przychodu, żadnych Vatów i inych cudów. Tylko 10% podatku.

Żadnych zusow, emerytur, ubezpieczen przymusowych wszystko dowolne.
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 14:23
Zmanipulowany przez TVN , manipuluje faktami , 30% wyborców PiS ma dostęp tylko do TVP .
Zieje nienawiścią i pogardą do ludzi o innych poglądach , Pan Kazimierz na szczęście panuje nad tym aby nie był sobą , sobą z czasów tzw. strajku wulgarnych mężczyzn i kobiet .
~~ww niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:27
Panie Sas, za czasów jak tato w SLD był baronem musiałem zyc jak szczur bo prace mieli tylko ci co wam lizali d..y, po studiach uciekłem do UK aby móc pracowac a tacy jak Pan dostawali dobre zycie
~~Pomarańczowy Migdał niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:30
Apropos telewizji, to taki z Pana bojownik a o bolesławieckiej tv nie słyszał w której miasto ma udziały? Pod nosem Pan nie widzi żeby się ratuszowemu nie narazić a szukamy gdzieś tam w Polsce? W tvp to chociaż jeszcze w rozmowach publicystycznych występują ludzie którzy mają inne zdanie, a widział pan takowych w bolesławieckiej?
Daruj Pan sobie te głodne kawałki...
~~Ty niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:31
Sas, weź mnie nie osłabiaj. Zacznij od Stasia zmiany w starostwie.
~~Złocistobrązowy Ogórecznik niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 14:31
a jest przepis na te tanie produkty w sklepach i niskie raty kredytów co to pisowski NBP podniósł nam w kosmos??????????????? to poproszę ten przepis bo mądrych na to nie ma jak widac
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 14:35
Dzięki Panie Sas przekonał mnie Pan żeby nie głosować na Totalną opozycję , Pan mówił z zaciśniętymi szczękami , Tusk mówi z zaciśniętą pięścią mówiąc jednocześnie o uśmiechu i miolści .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.