Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:11
Lucjan skończ z tą Magdalenką ...skończ...
skończ bo to właśnie tam twój Jaro przykładał rękę do uzgodnień...tam popijał wódzię z Kiszczakiem...tam spacerował z nim po ogrodach...
Lucjan...zdjęcia z tamtych czasów nie kłamią ...;D
tego się nie wyprzesz...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 15:11
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): oj Lucjan ,Lucjan...
widzisz jak cię podsumowano?
ty i głosowanie na opozycję? ...ty przecież boisz się udzielić odpowiedzi na pytania które ci wcześniej zadano i ja poniekąd twój strach rozumiem...

Ty wszystko wiesz i rozumiesz , nie dziwi mnie to .
Janusz nie wszystko czytam , jak Ty nie mam na tyle wolnego czasu , za godzinę zbiór truskawek , przypomnij to pytanie .
Nie chcę wnikać jak Ty i komu odpowiadasz na pytania , nie warto .
~~Scdler niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:13
The platform remains committed to championing emerging artists and helping them reach new audiences.
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:16
a ty myślisz że ja wszystko czytam? ...ale przypominam ci pytania które sam zadawałem i te pamiętam...
inne czytam ale twojej odpowiedzi nie widzę...
brak ci czasu?...Lucjan -ty zbierasz truskawki ja mam inne zajęcia a teraz leżę i mecz Igi oglądam...

14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 15:16
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjan skończ z tą Magdalenką ...skończ...
skończ bo to właśnie tam twój Jaro przykładał rękę do uzgodnień...tam popijał wódzię z Kiszczakiem...tam spacerował z nim po ogrodach...
Lucjan...zdjęcia z tamtych czasów nie kłamią ...;D
tego się nie wyprzesz...;D

Nigdy nie skończę , to od Magdalenki zaczęły się nieszczęścia Polski i lata biedy i głodu .
Zdjęcia nie kłamią , Ty kłamiesz , Jaro nie uczestniczył w tym balu , Lechu owszem .
Spacerki z Kiszczakiem po ogrodach to też nie Jaro tylko Lech Wałęsa , swój ze swoim .
~~Senior Adam S niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:19
Już mi raz komuniści urządzali demokrację, także dziękuję panu bardzo, ale nie. Pan pozdrowi ojca i innych kolegów z PZPR, SLD i Lewicy. Pamiętam ich wielu, pamiętam...
14240
M21W2
7 czerwca 2023r. o 15:19
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): a ty myślisz że ja wszystko czytam? ...ale przypominam ci pytania które sam zadawałem i te pamiętam...
inne czytam ale twojej odpowiedzi nie widzę...
brak ci czasu?...Lucjan -ty zbierasz truskawki ja mam inne zajęcia a teraz leżę i mecz Igi oglądam...

Przyjemnego oglądania i zwycięstwa Igi , na mnie już czas , ładowanie kobiałek i w pole .
~~szary obywatel niezalogowany
7 czerwca 2023r. o 15:21
NIECH ŻYJE NAM !! A KTO ?? OCZYWISCIE JAROSŁAW KACZYŃSKI !!!!! SWOŁOCZ DO MOSKWY !!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza